Witam wszystkich, chciałem tylko przypomnieć, że niedawno zrobiłem drugą część mojej animacji o wvsp3. Drugą cześć robiłem dwa tygodnie na proźbę widzów. Zapraszam serdecznie do obejrzenia i oceniania wszystkich tych, którzy jeszcze nie oglądali.
Oto link: https://youtu.be/bF1lFGCRTQM
Walka znacznie lepiej wygląda niż w pierwszej animacji bo tutaj widać jakiś pomysł na samo starcie (w pierwszej animacji były sytuacje że chłop macha mieczem a przeciwnicy się patrzą) ale nadal boli mnie ten ruch kamery. Jest taki jakiś dziwny. Myślę że jakbyś nad nim popracował to byłoby naprawdę spoko i gdybyś w przyszłości chciał coś poprawiać to raczej tylko efekty, grafikę itp żeby były coraz lepsze.
No i zawsze można dodać efekty dźwiękowe, dubbing oraz ciekawszy soundtrack.
Ale powiem wam że te animacje serio robią wrażenie. Jakby kamera była jeszcze bardziej naturalna i te filmy by miały jeszcze swoje życie niczym w prawdziwych filmach, kreskówkach czy bajkach to entity_seven rozwaliłby system po całości
Najbardziej tutaj spodobało mi się wykorzystanie efektów inferna i wreszcie jakieś sensowne efekty dźwiękowe poza sondtrackiem lecącym w kółko ;s
Reszty chyba nie muszę mówić, komentarz pod filmem sam wszystko tłumaczy xD
hmm czy mi się wydawało czy ta postać co siedziała na tym tronie i walczyła pod koniec to ma skina Dartha Revana ?
Mogę się mylić ale nie ukrywam, że to zwróciło moją uwagę hehe