MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] 25 lvl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hejka,
Wczoraj wbiłam 25 lvl i wszystko było ok, bez hh wbijalam z 35-40 expa, a dzisiaj wbijam o 15 i mam 20 expa, czyli tyle co na expowisku 20.
Myśle ze to jest błąd, szczególnie dlatego ze wczoraj dostawałam więcej exp od jakieś 18:30 do 21:00,a następnego dnia 2x mniej, potem afczylam, wiec nie wiem może jakiś limit godzin na trybie XD
EDIT dodam ze to nie tylko u mnie Confused
Pozdrawiam
Może wbiłes po prostu wyzszy lvl? jak masz wyzszy to troche mniej dostajesz
(01-August-2020 20:06:44)Gryfcio napisał(a): [ -> ]Może wbiłes po prostu wyzszy lvl? jak masz wyzszy to troche mniej dostajesz

Co ty teraz piszesz, przecież na 25-29 dostaję się tyle samo exp'a, na innych expowiskach jest tak samo np. 30-34 itp. Już chyba zapomniałeś jak się expi, bo tylko na tych bossach siedziałeś zawsze xD
@up
Nawet jeśli by tak było to NIE nie wbiłam wyższego lvla, dopiero dzisiaj wieczorem, na 25lvl jednego dnia było więcej expa, a drugiego mniej
Dodam, ze wczoraj z bossa dostałam 3000 expa (No 2700 chyba) a dzisiaj 1500 i tak ten sam lvl
Mógłbyś przedstawić nagranie ale z tego co pamiętam to za bossa nie było 2k+exp bez vipa. Może też ktoś odpalał zwoje przez ten czas
Już jest RACZEJ dobrze, chociaż nie rozumiem jeszcze jednej rzeczy:
Czasami za moba (ma napisane 27lvl) dostanę 40 expa, a czasami za tego samego moba z tym samym levelem dostanę 20 expa
Już nie dostaje cały czas tylko 20 expa, czasami się trafia 40, ale jednak to jest trochę różnica 20, a 40 expa
Może trochę za dużo myśle, ale trochę podejrzane Confused
Cytat:Czasami za moba (ma napisane 27lvl) dostanę 40 expa, a czasami za tego samego moba z tym samym levelem dostanę 20 expa
Już nie dostaje cały czas tylko 20 expa, czasami się trafia 40, ale jednak to jest trochę różnica 20, a 40 expa
Może trochę za dużo myśle, ale trochę podejrzane Confused

Ilość expa za moba nie zależy od jego lvl. Czasem za moba z 25 lvl dostaniesz np. 40 expa, a za moba z 29 lvl np. 20 expa.
Ok, dzięki.Do zamknięcia

[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie