30-July-2020, 12:55:43
hej wszystkim
pisze ten wątek z bardzo waznej kwestii i nie jest to trollowanie czy cos (bo tak chyba nazwa wskazuje ale nie miałem pomysłu lepszego a pisze na szybko)
nie nie.
cam godzinkę temu napisał to: http://mineserwer.pl/Temat-Nieporadno%C5...moderatora
no i tam jest poruszona kwestia brzydkich słówek a w konsekwencji otrzymania za to warna.
no i moje proste pytanie
czy mógłby mi jakiś moderator/albo ktoś inny fajny zrobić taką liste??
ogolnie nie tylko dla mnie a dla wszystkich forumowiczów na przestrogę.
zeby nie było już sytuacji taka jak ta.
czyli ze ktoś brzydko się wyraża i dostaje za to warna a potem robi taki wątek pt. "za co niby" i wybucha wielka drama ale mniejsza niż te w 2017-2018.
bylbym bardzo wdzięczny.
aaa i nie chodzi mi o słowa oczywiste za które dostajemy bana XD
jak np Kalom i manilax swego czasu.
tylko takie mniej oczywiste jak te z watku camrakora ktore wymienil trawa.
i podobne temu
mam nadzieję ze rozumiecie o co mi chodzi
i to tyle. licze na odpowiedź
ps: nie wiem czy napisałem to w dobrym dziale jeśli nie to przepraszam
ps2: i nie chcialbym zeby zostalo to wywalone do kosza z powodem "kazdy powinien sie zachować tak zeby takiego warna nie dostac" bo np ja nie wiedziałem ze slowa przytoczone w watku cama sa wulgarne (stad tez ta lista)
Lista niedozwolonych słów i skrótów:
- JK
pisze ten wątek z bardzo waznej kwestii i nie jest to trollowanie czy cos (bo tak chyba nazwa wskazuje ale nie miałem pomysłu lepszego a pisze na szybko)
nie nie.
cam godzinkę temu napisał to: http://mineserwer.pl/Temat-Nieporadno%C5...moderatora
no i tam jest poruszona kwestia brzydkich słówek a w konsekwencji otrzymania za to warna.
no i moje proste pytanie
czy mógłby mi jakiś moderator/albo ktoś inny fajny zrobić taką liste??
ogolnie nie tylko dla mnie a dla wszystkich forumowiczów na przestrogę.
zeby nie było już sytuacji taka jak ta.
czyli ze ktoś brzydko się wyraża i dostaje za to warna a potem robi taki wątek pt. "za co niby" i wybucha wielka drama ale mniejsza niż te w 2017-2018.
bylbym bardzo wdzięczny.
aaa i nie chodzi mi o słowa oczywiste za które dostajemy bana XD
jak np Kalom i manilax swego czasu.
tylko takie mniej oczywiste jak te z watku camrakora ktore wymienil trawa.
i podobne temu
mam nadzieję ze rozumiecie o co mi chodzi
i to tyle. licze na odpowiedź

ps: nie wiem czy napisałem to w dobrym dziale jeśli nie to przepraszam
ps2: i nie chcialbym zeby zostalo to wywalone do kosza z powodem "kazdy powinien sie zachować tak zeby takiego warna nie dostac" bo np ja nie wiedziałem ze slowa przytoczone w watku cama sa wulgarne (stad tez ta lista)
Lista niedozwolonych słów i skrótów:
- JK