MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Skarga na Shorm
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Twój nick z gry:shorom
• [b]Nicki osób posądzonych:shorm
• [b]Najdokładniejsza data zdarzenia:30.07.2020 godz 10:06
• [b]Dowody: w załączniku
• [b]Serwer:Mineserwer.pl

Chciałem pograć na serwerze mineserwer.pl na wszystkich wcześniejszych serwerach miałem taki nick i było wszystko dobrze chciałem zagrać tu weszłem na survival nawet nie zdążyłem nic napisać i dostałem bana z podpiskiem zmien nick. nie mam zamiaru zmieniać nicku bo z tego nicku znają mnie wszyscy. prosze o ogarnięcie policjanta bo każdy kto myśli powinien rozróżnić te 2 nicki...
shorom napisał(a):Chciałem pograć na serwerze mineserwer.pl na wszystkich wcześniejszych serwerach miałem taki nick i było wszystko dobrze chciałem zagrać tu weszłem na survival nawet nie zdążyłem nic napisać i dostałem bana z podpiskiem zmien nick.
Admin napisał(a):6. Zakazuje się podszywania pod administrację bądź członka rodziny administracji serwera.

https://imgur.com/a/Hzxfn6u

Na nicku Lena10 grałeś/aś już dłuższy czas i dobrze wiesz że nie można podszywać pod administracje. I chciałeś/aś powiedzieć ze zachciałeś/aś sobie grać na nowym mk?
Dla mnie to jest szukanie problemów i wprowadzanie administracji w błąd.
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie