MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] tarcze w wvsp3
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
witajcieSmile
chodzi o to że bombki obrońcy są do dupy.
co ja proponuję? obrońca będzie robił tarczę!
za 15 złota i za 5 DESEK! potrafi zrobić tarczę.
ale też są tarcze boskie i tarczę klasowe

tracza szarży
tarcza należy do barba i daje podczas trzymania (nie blokowania) siłę 1 i szybkość 2

tarcze święcona
tarcza templariusza podczas trzymania daje siła 1, regeneracja 1 i ochrona 2

tarcza stróża
tracza aracza która tworzy aurę na 10x10x10 bloki i w niej daję każdemu w niej (w tym właścicielowi) ochrona 3 i większy skok 2

ostatni obrońca
tarcza boga daje trzymającemu ochrona 3 i siła 3

obrońca światów
boska broń daje tzrymającemu szybkość 3, regeneracje 1, siłę 3, ochrona 3, skok 2

będą tarcze potworów ale o tym kiedy indziej
O ile pamietam tarcze był w wvsp1, ale w wvsp3 raczej się nie pojawią to zaburzyłoby balans pomijając fakt, jeśli dobrze zrozumiałem dodawania przez te tarcze jakichś efektów, w połączeniu z prostotą wykonania stanowi nieprzemyślaną zmianę, z której nic dobrego nie wyjdzie.
Tarcze dla potworów? No tego jeszcze nie było, to mnie rozbawiło.
Miłego dnia życzę.
no tak ale tarcze u potworów dadzą balans
Potwory już dużo straciły przez ostatnie zmiany w setach, a ty chcesz jeszcze dodać przedmioty dzięki którym wojownicy grający klasami premium mieli by łatwiejszą farmę w stosunku do zwykłych potworów?
Jak dla mnie nie potrzebne zmiany które podłamały by siłę potworów do 0.
Ale potwory też będą mieli tarcze
Nwm czy tarcze do potworów pasują, to by było dziwne. Ciekawa opcja ale raczej pozostanie jedynie ciekawostką. Nie mniej powodzenia.
bezsensowna koncepcja jak i cała argumentacja co tu dużo komentować...
Przekierowanie