MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zatruta strefa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zatruta strefa na W vs P nie jest problemem dla osób posiadających mleko wystarczy wypić i dalej można kampić :/ Jeżeli się da to proszę coś z tym zrobić
Pozdro
I tak kilka kratek pozniej kolejna trucizna wiec to niema sensu jprdl
@UP oj nie kilka na niektórych mapach wgl. nie daje 2 raz a na niektórych co kilka minut więc to nie ma sensu???
głupoty wypisujesz wojtek - nie ma że nie daje, tam jest niewidzalna granica w której przydziela lub nie, tak czy inaczej mleko faktycznie przed tym chroni, mam już sposób aby to obeść, generalnie jakbym się uparł to dodałbym instant dead, ale póki co pozostawie trucizne na tyle wzmocnioną że kamerą się odechce całkowicie. Smile
Banan pisze z własnego doświadczenia gdy nieraz mi dało raz wypiłem mleko i potem do konca gry 300sek nie dało ;P
I nie ma w tym nic dziwngo, jeśli po raz kolejny nie wyjdziesz/wejdziesz przez linie strefy.
Przerobie to.
Banan mam pomysł żeby zrobić jakąś linie z np.: czerwonej wełny bo czasami przypadkiem wejdzie sie na tą strefe i ktoś cie dobijeTongue
I wtedy znowu bedzie kampienie jak pod spawnem potworow...
@UP Zgadzam się linia jest tu całkowicie niewskazana. Ona by jeszcze pogorszyła sprawę. Chociaż można zrobić tak jak było wcześniej że potwory mają siłę (wiem że nadal to jest) ale można by ją wzmocnić np była by na tyle czasu w ile potwór by zdążył dobiec trochę wcześniej niż do murów i była by to siła np 3 i wtedy nawet zatruta strefa by nie była potrzebna bo potwory były by na tyle silne że 2 czy 3 potwory pod spawnem bez problemu by wykończyły np Boga Smile

Lub można by też zrobić że ta siła jest na nieskończony czas na pewnym terenie a jak się z tego terenu wyjdzie to się wyłącza to by też zapobiegło temu że jakby potwór się tepnoł portalem który by bł gdzieś blisko np. świątyni to by tej siły nie miał Smile
Proszę o rozpatrzenie tych propozycji Smile
Pozdro Smile
Przekierowanie