MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Prośba o unbana arczi1111
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego:arczi1111
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Nie
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana:
Witam.
Uważam, że zostałem niesprawiedliwie osądzony, domyślam się, że chodzi tu o rzucanie jajek i wpychanie kurczaków na płytki w celu dalszego przejścia. Nie jest to wyraźnie zabronione, a ja sam nie miałem pojęcia o wykonywaniu czynu zabronionego. Po rozmowie z jednym z administratorów (Kubą) dowiedziałem się, że ta możliwość miała być usunięta, ale nie jest. Na spawnie w tym trybie nie ma żadnej tablicy z zakazami wykonywania czynności tego typu. Jeżeli jest to powód zbanowania mojego konta to nie odnoszę wrażenia, że zrobiłem coś złego, szkodzącego innym graczom lub serwerowi. Ale jeżeli administracja tak uważa, to szczerze przepraszam i jeśli dostanę jeszcze jedną szansę, na pewno takie rzeczy nie będą więcej miały miejsca.

Swoją drogą uważam, że są lepsze powody do banowania na czas nieokreślony (permanentny) niż taka błahostka. Administracja powinna zająć się problemem wszechobecnego hejtu, wyrazów niecenzuralnych, zwykłej złośliwości ludzkiej, a nie karaniu za ,,ułatwianie sobie życia, pomysłowość i zaradność". Drogi adminie, bądź człowiekiem.
Arek
• [b]Powód blokady: wykorzystywanie bugów gry (bliżej nieokreślone)
• [b]Data nałożenia blokady: 28.07.2020
• [b]Moderator banujący:Maciewek
• [b]Serwer:Minefox.pl (GTA)[attachment=4911]
Witaj

W regulaminie serwera jasno jest napisane, że

Cytat:16. Zabrania się wykorzystywania/ukrywania wszelkich błędów w oprogramowaniu serwera, mapy (wykorzystywania ich infrastruktury do bycia np. niedostępnym dla przeciwników) lub gry.

Respienie kur tak, aby obejsc jakis etap questu to bez watpienia naduzycie.

Cytat:• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Nie

Byles karany za podteksty seksualne i slownictwo.

Poza jednym mutem w przeszlosci nie sprawiales wielu problemow jesli chodzi o lamanie regulaminu, wiec po prostu bana skroce do 14 dni. Potraktuj to jaka druga szanse.

Odbanowanie zaakceptowane.
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie