MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: DO ADMINA PROSZĘ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
SzybkiBananie mam prośbę a także nalegam zrób coś z tym handlem i tym okienkiem bo miałem się wymienić z graczem Patryk221673 za diax miecz a ja mu miałem dać 7 diax lvl 2 3 emeraldy lvl2 1 rubin lvl 2 i 1 emerald lvl 1 i podczas dawania do tego okienka gracz wyszedł z handlu i wszystko wypadło i niezłapałem 7 diaxów lvl 2 a on był tylko jedną osobą która była obok i je najprwdopodniej zabrała i tak ten bezsensowny handel okrada miałem 7 diaxów lvl 2 i niemam nic i prosze o jak najszybszą naprawe tego handlu albo o zwrot tych diamentów przez gracza a gracz sie wypiera że niema więc cały handel poszedł się ......... . PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDZ

ZNOWU ZOSTAŁEM OSZUKANY PRZEZ GRACZE ALE DIAMENT BYŁ NA LEVELU 4 WIĘC NAPRAWCIE TEN HANDEL ALBO ODDAJCIE MI CO MOJE BO KU... NIE WYTRZYMAM

AngryAngryAngryAngryAngry
Kolego, nic nie zdziałasz bez dowodów. Najlepiej przy wymianie nagrywaj filmik

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
Brak dowodów = AutoKosz !
Może chcesz oszukać i dostać te diaxy, nie oddają ci tego, z powodu braku dowodów !
Tu masz poprawnie zredagowane zgłoszenie: http://mineserwer.pl/Temat-SKARGA-Gierca...n=lastpost

bez dowodów nabijasz pusty post na forum bo nikt z tą sprawą robić nic nie będzie.
Masz nauczkę na przyszłość.

Pomijając to system handlu jeszcze i tak zmodyfikuję aby był bardziej bezpieczny.
STRACIŁEM WIĘKSZOŚĆ KLEJNOTÓW BO NIE MAM DOWODU ALBO NIE NAGRAŁEM JAK WYPADAJĄ MI DIAXY AKURAT MIAŁEM FRAPSA WŁĄCZONEGO JAK MNIE OKRADAŁ AKURAT.TO JEST ZWYKŁA KRADZIERZ I MAM GDZIEŚ GRACZY KTÓRZY OSZUKUJĄ I SERWER NIC Z TYM NIE ROBI CHOCIAŻ ZRÓBCIE INNY HANDEL CZY COŚ A JAK NIEMACIE ZAMIARU NIC Z TYM ROBIĆ TO PIE..... TAKĄ GRA CHOCIAŻ HANDEL NAPRAWCIE
To następnym razem nagrywaj handel...
Moim skromnym zdaniem, po prostu chcesz wymusić diamenty,rubiny itd...
Ale administratorzy nie są aż tak głupi Smile
Umiecie czytać?
Jeżeli faktycznie itemy wypadają jak się wyjdzie z handlu to bije brawo. #Sarkazm
Brak odzewu od Autora postu, zamykam
Przekierowanie