MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Odwołanie do [Skarga Zaakceptowana] NjaaCzan, owerlord_bad
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: owerlord_bad
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Przyznaje ,że tak ale były to sporadyczne i niespecialne wydarzenia.
Dlaczego chcesz dostać unbana Powód blokady: (Poniżej)
Data nałożenia blokady: 2020-07-20
Moderator banujący: szumielxd
Serwer: MineFox.pl

A więc tak, wzwiązku ,że nie można już się odnieść do wątku napisanego i też osobę ożekająca o moje zachowanie nie zgodne z regulaminem, tworzę nowy.
A więc tak... Użytkownik o nicku: MrManga uważa ,że współpracowałem z "cheatherem" za co też otrzymałem bana tymczasowego na 7 dni. Nie zgadzam się z ową skargą gdyż żadna współpraca nigdy nie miała miejsca z graczem o nicku: NjaaCzan. Fakt był on osobom cheathującom ale dopiero po tym jak dostał bana za zbyt duże macro, co też pisał o tym na czacie. Odnosząc się do dowodów przedstawionych przez MrManga, nie widać na nich ŻADNYCH podstaw, które mówiły by ,że współpracowałem z owym użytkownikiem. Jak śmiem twierdzić sama współpraca oraz sojusze na Kit PvP nie są czymś nagannym? Pozatym wyrażnie widać też na nagranaich jak zrzekam się współpracy z nim na czacie. Jedyne co było między nami to, że prosiłem aby mnie nie bił. Ale nie było z ani jego ani mojej strony ŻADNEJ pomocy ani dla mnie ani dla niego. Było po prostu w tym czasie bardzo dużo cheatherów dlatego też postanowiłem z owym graczem, aby się nie bić gdy ktoś nas atakuje. Szkoda że nie mam z tej propozycji screenchota inaczej bym wysłał. Dlatego prosiłbym szumielxd, bądź jakiegoś innego administratora o sprawdzenie nagrań jeszcze raz i przeanalizowanie ich. Gdyż ja po prostu na nich stoje i uciekam od bijącego NjaaCzan się z MrManga'ą. Dodam również, że NjaaCzan miał inny nick na nagraniu niż w skardze.
Z mojej strony uważam że nawet tymczasowy ban jest tu bezpodstawny i prosiłbym o natychmiastowego unbana, gdyż lubie grać na minefox. Kupiłem nawet jedną rzecz za 30 zł i nie chcę marnować wakacji aby jakaś za przeproszeniem "głupia" sytuacja niszczyła mi grę.
Pozdrawiam:
owerlord_bad
https://imgur.com/a/bkwUvBd
"daje mu expa Big Grin"

Skoro nie bijecie się nawzajem to znaczy że ze sobą współpracujecie. Szczególnie że na filmiku widać jak ratuje Cie z opresji.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie