MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Chciałbym odzyskać konto
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego: Vad3xPL

• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Za właśnie niby "makro" dostałem chyba ze 3 razy i to od tego samego administratora .To jest przykre po wydałem 6 dych na unbana i za kolejnym razem już wkurzyłem się i nie kupywałem ub

• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Znajomy grał w jakiś tryb zombie czy coś takiego i się spytał czy gram z nim ,mówie spoko i wchodze na server i przypomniałem sobie ,że bana mam

• [b]Powód blokady: "wspomagacze"Ale pamiętam dokładnie za co ,a mianowicie za tak zwane makro .Ogólnie sprawa jest dziwna bo ten administrator kazał no podac team vivera i coś tam popatrzył i powiedział ,że mam i dał mi bana[Obrazek: tiias4]
• [b]Data nałożenia blokady: 28-08-2018

• [b]Moderator banujący: Jamakoshi2012

• [b]Serwer: Minefox.pl

[Obrazek: tiias4]

Chciałem jeszcze przypomnieć ,że nie miałem makro . Nie pisałbym tego ale mam konto premium i szkoda mieć perm bana
1. Jeżeli zostałeś zbanowany na serwerze MineSerwer, MineFox, BestRPG możesz ubiegać się o zdjęcie blokady konta do 7 dni od jej założenia.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie