MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Czas gry + mała zmiana nazwy profesji
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
1.Witajcie otoz Banan ostatnio skrócił czas gry do 30 min jednak w zwiazku z tym że teraz ci wszyscy nowi gracze beda mieli lepsze zbroje (a oni jednak wydaje mi sie ze beda stanowic wiekszosc wojownikow) a nawet jesli nie to wydaje mi sie ze czas gry mógłby jednak zostac przedluzony o ok 5 min z 30 minut do 35 minut i osobiscie uwazam zo to bedzie idealnie wywazony czas.
2. Druga sprawa chcialem moze troche bardziej poruszyc kwestie kosmetyczna trybu chodzi mi o to ,że tak troche głupio ze profesja wszechmogacy(ktory kojarzy sie z BOGIEM) jest slabsza postacia od Archaniola bo teoretycznie to BOG w koncu jest niepokonany i tak troche moze to urazac niektore osoby. Proponuje po prostu zeby zmienic nazwa wszechmogacy na Heros poniewaz tak jak w opisie tej profesji jest to pół człowiek pół bog. I bardziej by ta nazwa do niego pasowała.
1. To wyjdzie w praktyce jeśli po zmianach setów okaże się to konieczne to jestem pewien, że pojawi się zmiana czasu gry.
2. Nie wiem nawet jak to skomentować XD. Nie wiem zbytnio w czym problem to tylko gra, a argument o tym, że może kogoś urazić nie ma żadnego sensu.
W sumie i tak nie jest napisane, że Bóg tylko wszechmogący, czyli coś wszechmogącego, nie koniecznie Bóg, a w opisie jest to już są rozwiane wątpliwości bo pisze, że to pół Bóg, czyli nie Bóg, tylko coś posiadające połowę jego mocy, w połowie tak silny, po prostu wojownik Boga zesłany wojownikom XD dopatrzeć się obrazy uczuć w tym trudno, a co do pierwszego zgadzam się z przedmówcą.
tak jak poprzednicy napisali, dlugosc gry przed napisaniem tego posta juz tez byla wydluzona o pare minut.

[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie