MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Prośba o Unbana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: kamilek14pl
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: nigdy
Dlaczego chcesz dostać unbana: kolega mi mówi że mam zfałszowane bp chociaż pobrane z oficjalnej strony, a on mówi że fake bo 1 plik mu sie nie zgadzał i mowil ze mam wgraną huzunke
Powód blokady: Czity
Data nałożenia blokady: 13.07.2020
Moderator banujący: shorm
Serwer: mineserwer.pl
shorm wziął Cie na sprawdzanie, ale w trakcie sprawdzania poprosił mnie żebym mu pomógł, więc tak naprawdę to ja Cię sprawdzałem dlatego się wypowiem. W folderze blazingpack miałeś 2 foldery czyli SuicideB16 oraz SuicideB12, czyli po prostu cheaty. Nikt nie mówił, że masz wgraną huzunke, tak samo jak nikt nie mówił, że masz fake BP, nawet nie wiem czy te cheaty ci działają jak miałeś je w folderze blazingpack, ale mimo wszystko bana dostałeś za samo posiadanie tych cheatów na komputerze.

15. Zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju wspomagaczy. Przyznanie się do ich używania/posiadania podczas sprawdzania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod, Laby Mod, BlazingPack, Better PvP oraz Shaders.

Tłumaczyłeś się, że taką paczkę pobrałeś z oficjalnej strony blazingpacka i nie masz pojęcia skąd się znalazły tam 2 dodatkowe foldery z cheatami co jest bzdurą. Jak mogłeś pobrać cheaty ze strony blazingpacka?

Ostateczną decyzję co do zaakceptowania lub odrzucenia tej prośby zostawiam shormowi.
Prośbę odrzucam.Merytius wytłumaczył ci dlaczego.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie