MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pomocy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
mam launchera crystal launcher ale mi sie nie chce paczka bp zaakualizowac i wyskakuje blad aktualizacji paczki pomozcie chce na wd pograc jak by ktos mi mogl pomuc przez dsc albo fb na pv HeartHeartHeart na pv bym wam mogl wyslac ss to co wyskakuje bo zabardzo sie nie znam pomozcie Heart
Także posiadam ten Launcher, od wczoraj on sam się nie aktualizuje, musisz podmienić pliki bp z oficjalnej strony blazingpack.pl lub zainstalować nowy launcher, w którym wykonasz tę czynność.
(14-July-2020 08:09:45)Pika Pika napisał(a): [ -> ]Także posiadam ten Launcher, od wczoraj on sam się nie aktualizuje, musisz podmienić pliki bp z oficjalnej strony blazingpack.pl lub zainstalować nowy launcher, w którym wykonasz tę czynność.
pomogl bys jak to zrobic na dsc? bo nie rozumiem zabardzoHeart
weź zobacz czy zadziała na ip minefox.pl bo mi takie coś pomogło jak się logowałem na hypixel to nie działało
(14-July-2020 14:39:02)__Tomek__ napisał(a): [ -> ]weź zobacz czy zadziała na ip minefox.pl bo mi takie coś pomogło jak się logowałem na hypixel to nie działało

probowalem wyskakuje blad jakis w paczce
W pasku wpisujesz %appdata% - > roaming - >.minecraft
Przenosisz paczke bp do kosza i go opróżniasz. Następnie instalujesz paczkę ze strony blazingpack.pl i przenosisz do tego folderu gdzie był stary bp (żeby zadziałało musisz mieć wyłączony launcher w przypadku crysta to okno do edycji wersji gry też)
Jeżeli pomogłem możesz dać repke +1 Smile
Przekierowanie