Czesc !
Po pokonianiu jakiegoś bossa np.: EDEN jest informacja" Gracz (jakis tam) pokonał EDEN !"
A co jeżeli pokonała go jakaś dziewczyna?
Licze że zostanie to naprawione i przy wyrazie "pokonał" będzie dopisane "/a"
Robiłem bossa z dziewczyną i to zauważyła.
(12-July-2020 19:41:34)Gryfcio napisał(a): [ -> ]Czesc !
Po pokonianiu jakiegoś bossa np.: EDEN jest informacja" Gracz (jakis tam) pokonał EDEN !"
A co jeżeli pokonała go jakaś dziewczyna?
Licze że zostanie to naprawione i przy wyrazie "pokonał" będzie dopisane "/a"
Robiłem bossa z dziewczyną i to zauważyła.
odrazu dajmy wszędzie taka informacje... od startu trybu nikt z tym nie miał problemu a tu nagle jednej osobie się nie podoba ze jej pleć nie jest wzięta pod uwagę -_-
Ja powiem to tak:
Gracz - chłopak
Nie rozumiem nazywania tego błędem, myślałam, ze to normalne, ze gracz jest rodzaju męskiego, ale widać nie wszyscy potrafią używać języka, którym się posługują, od razu tutaj lepiej zaznacze, ze jeśli ktoś się czuje urażony tym, ze jest nazywany GRACZEM, nie chłopakiem, tylko graczem to powinien odpuścić sobie granie i to na bardzooo długo :/ nie ma potrzeby zmieniana tego, co zajmuje CZAS, który administracja moglaby spożytkować na choćby naprawianie sensownych „błędów”, tak czy siak, nalezy to odbierać jako „gracz” a nie jako jedna z płci wątek bez sensu i nadaje się tylko do kosza, Pozdrawiam Cieplutko

Nie chodzi mi o "gracz" , tylko o wyraz "pokonał" który z góry sugeruje , że zrobił to chłopak.
Tak ciężko dodać do tego wyrazu "/a"?
Wtedy by to wyglądało : "Gracz <none> pokonal/a EDEN !"
Graczem może być i dziewczyna i chłopak więc nie wiem za bardzo po co sie o tym "graczu" rozpisaliscie wyzej skoro nic nawet o nim nie pisalem.
Według mnie lepiej to naprawić by w przyszłości dziewczyny nie były urażone .
Prosił bym ,by tylko @Admin się tu wypowiedział.
Słowo pokonał nie odnosi się do nicku, np. Kabanos pokonał, a do słowa gracz. Czyli gracz pokonał. Jeżeli zmienimy to i dodamy -a, będzie to wyglądało następująco: Gracz pokonała, a to już podchodzi pod błąd stylistyczny. Dlatego moim zdaniem nie ma sensu tego zmieniać.
A racja , nie zauważyłem tego z tej strony.
do zmakniecia