MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] sky block zero gracxzy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam pisze na czacie na forum z adminem admin twierdzi ze tryb sky block na mineserwer działa do tego liczba graczy jest koło 35 osoób

na dole zdjecie z teraz

Nie da sie wbic

[Obrazek: ChomikImage.aspx?e=OMrnezVr9zXia7i3LXwod...p;amp;pv=2]
https://imgur.com/3xMtumW

Admin zamknął temat poprzedni bez możliwosci udzielenia odpowiedzi więc tutaj się wypowiem.

1. Mówiłem o faktach historycznych - kiedyś grały setki osób. Ale jak dobrze zauważyłeś - TA edycja nie przyciąga tyle osób, więc chyba coś jest na rzeczy, czyż nie?

2. Nie będę szczekał, że nie było wtedy resetu, bo pewnie nie byłem wtedy non stop na trybie. Może był, może to argument aby coś powiedzieć. Ale tego dnia ( a przynajmniej do godziny w której wysłałem screena) na 90% jestem pewny że liczba osób grających jednocześnie na SB nie przekroczyła 5. Jak sobie życzysz, ja Ci mogę wysłać więcej momentów kiedy jestem albo sam, albo w zdecydowanie smutnej liczbie osób grających i wcale nie będę musiał wchodzić o 6 rano na serwer Wink

PS: Nie wiem skąd wziąłeś liczbę 35, ale jest zdecydowanie z czapy, tym bardziej że tryb nawet nie był online.
1. no oczywiscie że jest - nie wyszła.
2. w poprzednim watku odnosilem sie do mfa oczywiscie, musialem pomylic, w przypadku msa jest znacznie gorzej i to fakt. Tu grywalnosci tryb nie generuje. Wiecej ntt moze Ci powiedziec szumi ktory go tworzyl, ja nie mam wkladu ani wiedzy w zakresie tej edycji.

@temat
juz mozna grac.
Przekierowanie