MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] UB minefox
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Boraad
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: JESTE niewinny zostalem zbanwany podczas klepy.Na ts powiedzieli ze jakis ac maja nowy i wykryli macro nie zostalem sprawdzony tylko kazali mi tak samo klikac i mowili ze inaczej klikam jak tak samo klikalem .
Powód blokady: wspomagacze autoclicker
Data nałożenia blokady:11.7.2020
Moderator banujący:mev77rey_
Serwer: minefox.pl
Wszystko chyba zostało Ci wytłumaczone na teamspeaku. Na pvp kits jest parę nowych checków anticheata, które są akurat nieomylne. Ale może spróbuje wytłumaczyć to jeszcze raz - kiedy klikasz w myszkę i ją puszczasz zawsze masz pomiędzy tym jakiś delay, a Ty niestety go nie miałeś, co AC wykrywał Ci niejednokrotnie (podczas butteflyclickowania/dragclickowania/używania clickera ze stałymi cpsami/używania double clicka, bądź triple clicka w myszce delay ten nie będzie występować, jak u Ciebie). Kiedy przyszedłeś o tym podyskutować na teamspeaku kazałem Ci to wyklikać - tak jak to robiłeś niezwykle dużo razy przed banem, no niestety - za żadne cudy świata nie umiałeś wykonać tego, co potrafiłeś wcześniej, stąd nie wiem po co ta prośba. Dodając na koniec jeszcze Twoje zapytanie, czy ten anticheat jest wszędzie (wyglądało to dla mnie dość komicznie - typu, na których trybach grać, by mi tego nie wykryło.) Prośbę odrzucam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie