MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] bezpodstawny ban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego:Piterdev
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:bodajże raz mute na kilka minut
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana: unbana chce dostać ponieważ Executor Kubaa zbanował mnie od tak za nic? bez żadnej weryfikacji ani określenia powodu za co jest owy ban ludzie biegają tutaj codziennie na cheatach po kilka godzin i nic sie im nie dzieje ja w ciągu ostatniego tygodnia spędziłem może 3 h na serwerze i ban za nic klienta mam czystego po to sie weryfikuje takie rzeczy żeby zobaczyć że kopie kilofem 3 plemion a nie cheatami w ciągu 5 minut ten sam banujący zbanował kolejne 5 kont dziwne że rozrzuca sobie bany na prawo i na lewo bez podstawnie skoro podczas procesu weryfikacji użytkownik ma 3 minuty na podanie anydesk a on co minute banuje kolejnego delikwenta choć do mnie nie pisał nic
• [b]Powód blokady:wspomagacze
• [b]Data nałożenia blokady:11.07.2020
• [b]Moderator banujący: Kubaa
• [b]Serwer:Minefox.pl
Zgłoś się do mnie na TeamSpeka (ts.minefox.pl) w celu sprawdzenia. Masz czas do 14 lipca, najlepiej gdybyś był w godzinach 18-21. Jeśli się nie pojawisz w tych dniach Twoja szansa na odbanowanie zniknie. Jeżeli natomiast data lub godzina Ci nie pasuje to napisz do mnie wiadomość prywatną, a spróbujemy ustalić inny termin.
napisałem już 2 wiadomości do ciebie i jedną do admina ze skargą na twoje działanie bezpodstawny ban bez weryfikacji bez informacji takich rzeczy nie było na tym serwerze a może będąc offline też bym go cudem dostał? zgłosiłem 3 minuty wcześniej gracza na speedmine w kopalni a ja dostałem bana za co? pytam za co ? gdzie powód potwierdzony dowodem?
Gracz został sprawdzony i odbanowany.

[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie