Witam od jakoś tygodnia serwer jest zalewamy przez Cheaterow. Latają po mapie full aura. Fly. Bunnyhoop.
Nie da się grać i do
tego wyzywaja wszystkich i samo przyznają się że mają cheaty. Dzieci dorwaly się do huzuni i się napalily jak widać. Jest to np. Rofuk. Obwarzanek_xD. Tojapindy. Kostucha. Żeby nie pojawiły się takie komentarze uprzedzam cały tryb spamil na helpopie ale nikt nic z tym nie robił. A jak już dostaną bana to robią nowe konto i dalej se latają na aurze.
Tworzą multi konta i piszą że administracja nie potrafi banować XDD
Skomentuje ten wątek jednym memem:
![[Obrazek: XG9QOT5.jpg]](https://i.imgur.com/XG9QOT5.jpg)
Tylko że ban nic nie da bo nie jest na IP więc tworzą sobie multi konta
Trawsonek ale jak ja mam każdego po kolei zgłaszać to co 10 minut muszę bo namiast im dać bana na ip to dadzą perma na konto i tworza se nowe.
Sebo ban na ip też ci nic nie da skoro 90% graczy ma zmienne, mało kto ma stałe - dlatego ban na ip jest bezsensowny. Po to jest dział skarg, TS i wiele innych ,metod zgłaszania graczy by informować o tym administrację. Nie macie co liczyć na to, że napiszecie "/helpop On cheatuje!" i admin jak gdyby nigdy nic pojawi się magicznie na trybie i zbanuje ewidenta. Ale w sumie po co zgłaszać, lepiej jest pisać w kółko "On cheatuje" i wyzywać w najlepsze, w taki sposób nie macie co liczyć na to ,że gracz ten otrzyma bana.. Ile to ja już widziałem piszących was "zgłoszony zostałeś!" po czym patrzę na forum a tam cisza niczym makiem zasiał bo jakże inaczej na gadaniu się skończyło..
Pomijam fakt że gdyby powstała choć jedna sensowna skarga to byłaby podstawa aby ulepszyć AC. Skargi ani jednej a gość pisze że spami helpopa, gdzie i tak nikt żadnych działań nie podejmie bo to WVSP gdzie na pierwszy rzut oka nie widać nawet kto cheatuje chociażby latał bo nick nie wyświetla się nad głową.
(10-July-2020 09:23:18)Admin napisał(a): [ -> ]Pomijam fakt że gdyby powstała choć jedna sensowna skarga to byłaby podstawa aby ulepszyć AC. Skargi ani jednej a gość pisze że spami helpopa, gdzie i tak nikt żadnych działań nie podejmie bo to WVSP gdzie na pierwszy rzut oka nie widać nawet kto cheatuje chociażby latał bo nick nie wyświetla się nad głową.
Przecież można podejść i nacisnąc PPM + SZIFT i się pokażę kto jaką profesją gra