MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] MUTE
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego:PHILIPSS
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:Tak
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana:Jedno słowo i ban "mute" na 7 dni
• [b]Powód blokady: Mute na 7 dni
• [b]Data nałożenia blokady: 9:07:2020
• [b]Moderator banujący:Trawsonek
• [b]Serwer:MS SV

Rozumiem napisałem słowo "pizda" rozumiem to,że byłem karany też rozumiem,ale nie rozumiem tego czemu mi Trawa nie dał ostrzeżenia czy bana na 30 min "mute" tylko od razu 7 dni Reszta waszej ekipe zawszę daję mute na 30m albo mniej .Wiem pisałem wcześniej łacinę parę dni czy tyg temu przyznaje się,ale zawszę Trawsonek za jedno słowo daje mi bana "mute" na długo.Więc prosze o skrócenie MUTE do 1h.Rozumiem ,że jestem z tych graczy co piszą łacinę ,ale za jedno słowo na serwerze w ciągu dnia jest chyba upomnienie co nie ?
Cytat:Rozumiem napisałem słowo "pizda" rozumiem to,że byłem karany też rozumiem,ale nie rozumiem tego czemu mi Trawa nie dał ostrzeżenia czy bana na 30 min "mute" tylko od razu 7 dni

Najwidoczniej nie rozumiesz tego, że byłeś karany. Ostrzegać recydywistę? Widziałeś ty swoje kary i ostrzeżenia? Bo wnioskując z twoim wypowiedzi nie widziałeś więc tutaj możesz je zobaczyć: http://mineserwer.pl/bany/history.php?uu...fhistory=1

Cytat:Reszta waszej ekipe zawszę daję mute na 30m albo mniej .Wiem pisałem wcześniej łacinę parę dni czy tyg temu przyznaje się,ale zawszę Trawsonek za jedno słowo daje mi bana "mute" na długo.

Administracja kara według własnego uznania się i tak dostałeś długiego mute tylko nie powinno cię to dziwić skoro byłeś już wielokrotnie karany...

Cytat:Więc prosze o skrócenie MUTE do 1h.Rozumiem ,że jestem z tych graczy co piszą łacinę ,ale za jedno słowo na serwerze w ciągu dnia jest chyba upomnienie co nie ?

Nie skrócę ci mute, a co więcej za kolejne takie wulgarne słowa czy treści możesz szykować się bana na zawsze. I jeszcze raz "Administracja kara według własnego uznania".

W pełni odrzucone.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie