MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Skarga na administratora/moderatora
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
WydRaA
Olaaa54
05-07-2020 ok. godziny 21:00
Witam,
jestem tu pierwszy raz więc nie wiem czy znalazłem odpowiedni dział. Z góry przepraszam, ale przejdźmy do rzeczy.
Mój kolega o nicku kaugummiJP został wczoraj (05-07-2020) zbanowany na serwerze Mineserwer.pl przez użytkownika Olaaa54 (nie wiem jaką posiada rangę na serwerze). Problem w tym, że bezpodstawnie. Dodam że jest to ban permanentny. Pani Ola jako powód tego bana napisała "zmien nick". Otóż z tym nickiem wiąże się historia, a kolega nie dawno go modyfikował więc musiałby odczekać prawie miesiąc. I tak nie miał zamiaru tego robić, bo nikt nie ma prawa mu kazać zmieniać jego własny nick, który nie narusza regulaminu serwera, nie jest obraźliwy ani wulgarny.
Podejrzewam razem z kilkoma innymi osobami, że osoba "nadająca" bana poprostu sie nudziła i bezpodstawnie nadużyła swoich możliwości jako "własny kaprys". Apeluje więc o zdegradowanie tej użytkowniczki, bądź ostrzeżenie, a co najważniejsze odbanowanie mojego kolegi. On nie napisał by tego wątku ponieważ mieszka w Niemczech i nie za dobrze pisze po polsku (nie panuje też czasami nad emocjami). Mogę jeszcze dodać że mój kolega gra na tym serwerze od 4 lat; najpierw na koncie non premium, a potem oryginalnym mc. Nick ulegał w tym czasie nikłym zmianom dwa, trzy razy.

Dowód w załączniku
Mineserwer.pl
Proszę o zastosowanie się do wzoru skarg:

Kod:
• [b]Twój nick z gry:[/b]
• [b]Nicki osób posądzonych:[/b]
• [b]Najdokładniejsza data zdarzenia:[/b]
• [b]Opis zdarzenia:[/b]
• [b]Dowody:[/b]
• [b]Serwer:[/b]

W innym przypadku skarga zostanie odrzucona.
Prosiłem o wyrozumiałość ^_^
13. Zabrania się rejestracji konta na nicki zawierające treści wulgarne, obraźliwe, prowokacyjne, promujące strony internetowe czy serwery innych gier oraz podszywające się pod administrację.
Mam prawo kazać mu zmienić nick, bo na serwerze jedną z rang administracyjnych jest Policja, więc skrót JP jest uważany za obraźliwy. Twój kolega pisał do mnie już na forum i odpisałam mu podobnie jak tutaj, że unbana nie dostanie.
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie