MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Prosze o dodanie sprzedawania itemków na pvp (koksów też)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dwóch graczy pisze o tym aby usunąć sprzedaż koksów na PvP typowe noobki które na PvP nie mają dobrych setów ja np zbierałem bez multikont przez ponad 2 miesiace 5 staków koksów i chciałem to sprzedać i teraz nie mogę proszę o dodanie znowu tego sklepu jak dla mnie to że dwie osoby napisały o tym wątki na który nikt z graczy nie odpowiadał nic nie znaczy więc prosze o dodanie możliwości sprzedawania koksów i najlepiej też innych itemków
Też jestem za tym żeby spowrotem dodali sprzedawanie koxow na pvp lub Powiększyć cene za wygraną arene na survival games z 2000$ na stare dobre 5000$ wtedy na sg będą tumy ludzi jak kiedyś a nie jak teraz 5-10 osób! Smile Łap +
Haha chyba was posralo...
Nie umiecie inaczej niz na multi haha.
Twarz bez multi? A pokazac SS na ktorym placzesz "NIE MA NIELEGALNEGO ZARABIANIA Sad"

Nauczcie sie wszyscy grac bez oszustw bo narazie to Wy jestescie noobkami. Smile

Gowno nie tlumy na SG, odpalasz multi i zapieprzasz rundy. Smile
Napisałem zeby spowrotem dodali sprzedaz koxow albo powiększyli sume 5000$ za wygraną arene tak jak bylo kiedyś. Co do ciebie mówisz ze nas posralo jak pewnie tez tak zarabiałeś ale jak jeden koles nie powiem nicku znalazl buga co 20k w minute mozna bylo zarabiac nie powiedzial ci o tym bugu i napisałes ze tak zarabia i zeby byla usunięta sprzedasz koxow .
Abiotyczny nie obchodzi mnie czy ci się to nie podoba bo chyba jesteś jedynym noobem któremu to przeszkadzało jak dla mnie jesteś zerem najlepiej się tu nie udzielaj bo pisałeś o tym wątek i właściwie to jest wszystko twoja winno pokaż pokaż nie masz nawet takiego ss najlepiej pokaż mi je na ts3
Twarz, a wiesz może jaki mam nick na OP?
Jestem tym o ktorego prosiles o sojusz. Tym od ktorego kupiles ity warte 250k.

Mam 670k na OP, wszystko zyskalem dzieki uczciwej sprzedazy itemow bo to, ze Wy jestescie gownami ktore oszukuja w handlu i potem nikt z nimi nie handluje to na koxach zarabiaja.

No smialo przyznawac sie ktory jeszcze zarabial, ameby społeczne.

Nauczcie sie cos zyskac bez przekretow bo w prawdziwym zyciu nie bedzie tak lekko. Wink
A było mówić odrazu wiem że np taki Avee ciągle zarabiał hajsy nielegalnie bo kopiował te koksy jakoś ale ja gram na pvp i mam tam bardzo dużo legalnych koksów nawet jak by robić do tego multikonta to i tak to było by legalne bo za multkonta na serwerze nie ma bana za nie jest tylko ban na forum
i kupiłem itemki warte czekaj 500k jak tu zarobić inaczej jak na sg gra 5 ludzi ???]
PS: Czm nie używasz konta wiesz jakiego na forum?
Multi sa zabronione jezeli używasz ich do celów zarobkowych. I nie pierdol, ze inaczej sie nie da zarobic bo to zalosne
Wg mnie prawidłowo że to zostało usunięte. Ekonomia na PVP nie powinna być łączona z innymi trybami.
Dodatkowo, cytując regulamin:
§4 Obowiązki - Rozgrywka na serwerze
7.Zabrania się wykorzystywania wszelkich błędów w oprogramowaniu serwera lub gry.
Jest jescze kopalnia 1000$ za tydzień
Stron: 1 2
Przekierowanie