MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Klasy na wojownicy dusz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałbym się zgołosic o przywrucenie klas dla graczy kturzy zakupili sobie klasy a już ich nie mają przez najprawdopodobniej nowe ac. Ja sie zgłaszam po mojego Berserkera za 11tys kturę bardzo długo się zbierało chciałbym kupic pieniądze ale robilłem multi konta i nie jestem pewny czy jak kupie pieniądze to mi je weźnie czy nie.

Ps: Prosił bym oprzywruceniu mojej klasy.

Nick z gry: marcinek899
Prawda, wiele graczy ma z tym problemy. Ale, to juz nie blad. Wiele, wiele graczy mialo po 5-6klas. Ustalmy, ze zaczynamy gre od nowa.
ty berserka nie miales ;p
(21-October-2015 15:02:21)RokoPVp napisał(a): [ -> ]ty berserka nie miales ;p
Mialem za 11tys przed odblokowaniem wszystkich klas!
"Ja sie zgłaszam po mojego Berserkera za 11tys kturę bardzo długo się zbierało chciałbym kupic pieniądze ale robilłem multi konta i nie jestem pewny czy jak kupie pieniądze to mi je weźnie czy nie"
Nie odzyskasz skoro robiles multi kasy ;/
Marcinek jeśli zrobiłeś multi to nie możesz zarabiać na to konto rozumiesz?
Nie masz się po co zgłaszać bo klasy od zawsze były modyfikowane lub zmieniane, kilka zniknie kilka powstanie, na pewno z tego tytułu nie będzie żadnych rekompensat. AC dalej jest testowany, gdy kalis zakończy testy z pewnością poinformuje Was o tym.
Przekierowanie