Nazwa zbanowanego: Piotrek7211
Nigdy nie byłem karany na mineserwer i na minefox.
Chce dostać unbana ponieważ sądzę że nie zostałem zbanowany słusznie, ponieważ miałem mute na 7 dni i nie miałem jak dać znaku życia

Zostałem zbanowany z powodu Kopania na Afk/tinytask. lecz nie kopałem na afk. kopałem normalnie siedząc przy komputerze bez używcia tiny taska
Ban otrzymałem 5.07.2020 ok godziny 16:00
Osoba banująca to Merytius.
Serwer: Mineserwer.pl
Kod:
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego: [/b]
[b]Czy byłeś już kiedyś karany na naszej serwerowni?: [/b]
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: [/b]
[b]Powód Bana: [/b]
[b]Data otrzymania bana: [/b]
[b]Osoba banująca: [/b]
[b]Serwer: [/b]
To jest wzór odbanowania, który musisz zastosować w swojej prośbie o odbanowanie w innym przypadku zostanie ona odrzucona.
(05-July-2020 16:10:13)Piotrek7211 napisał(a): [ -> ]Nigdy nie byłem karany na mineserwer i na minefox.
Nigdy?
http://mineserwer.pl/bany/history.php?uu...&from=bany
(05-July-2020 16:10:13)Piotrek7211 napisał(a): [ -> ]Chce dostać unbana ponieważ sądzę że nie zostałem zbanowany słusznie, ponieważ miałem mute na 7 dni i nie miałem jak dać znaku życia 
Zostałem zbanowany z powodu Kopania na Afk/tinytask. lecz nie kopałem na afk. kopałem normalnie siedząc przy komputerze bez używcia tiny taska
Kiedy masz mute to nadal możesz skorzystać z komendy /helpop. Obserwowałem Cię około dwie minuty jak kopiesz cały czas powtarzając tą samą sekwencję ruchów. Co kilka sekund klikałeś nawet shifta za każdym razem w tym samym miejscu. Po tepnięciu się do Ciebie oraz po napisaniu do Ciebie dwóch lub trzech wiadomości wyłączyłem vanisha i zacząłem biegać Ci przed kilofem lecz to też Ci nie przeszkadzało, więc uderzyłem Cię jakoś 4 razy z łapki, a Ty dalej kopałeś, więc dałem ci bana.
Prośbę
odrzucam.