MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Stracenie rangi na parkour przez najprawdopodobniej reset trybu parkour -PLCzajkaPL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzień Dobry
Mam następujący problem ,grałam na parkour około 12-13 i nagle mnie wyrzuciło z serwera.
Po 4 godzinach z powrotem weszłam na serwer i na parkour i się okazało ,że straciłam rangę PLATYNA II(miałam około 20,100 punktów).Niektórzy ,co grali ze mną mogą potwierdzić ,że miałam Platynę II.
Mam nadzieję ,że da się to naprawić ,ponieważ jestem bardzo załamana tym faktem. Pozdrawiam [/color]
Na jakim serwerze miało to zdarzenie miejsce?
(02-July-2020 17:28:35)Trawsonek napisał(a): [ -> ]Na jakim serwerze miało to zdarzenie miejsce?
MineFox.pl
(02-July-2020 17:28:35)Trawsonek napisał(a): [ -> ]Na jakim serwerze miało to zdarzenie miejsce?
Zrobiłam Zrzut Ekranu i tablicy top 15 wygranych pojedynków ,bo jednak za te wygrane też są punkty.
https://www.youtube.com/watch?v=ZObpxJaVUmM&t=2s Wyraźnie na chacie widac jak Czajka ma Platyne II, a to ze dopiero zaczela z Platyna II to miala jakies 20k pkt
Punkty zostały przywrócone.
Przekierowanie