MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Prośba o Unbana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Vppv_os
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Tak, ale nie ja tylko mój brat który, dawno tu grał, ponieważ mamy tylko jeden komputer a zacząłem grać rok po tym jak on przestał.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chcę dostać UB, ponieważ zrozumiałem swój błąd i moderatora, który dał mi bana, bo wyglądało to jak bym kopał na afku, lecz jednak w jednej ręce trzymałem telefon i długo oglądałem film a drugą rękę trzymałem na myszce i tak kopałem siano, kiedy wykonywałem tą czynność nie zwracałem uwagi na chat i na niego nie patrzyłem a po drugie zacząłem grać na waszym serwerze od wczoraj na gta6, kiedy poszedłem kopać siano byłem świadom zakazu kopania na afku dlatego nie miałem żadnych wspomagaczy co by mogły to upozorować, podczas kopania nawet nie miałem pojęcia, że za takie coś jak kopanie na afku jest ban na, aż 7 dni dlatego chciał bym przeprosić za tą sytuację która zaistniałą i następnym razem będę zwracał uwagę co się dzieje wokół mnie w grze i prosił, bym o rozważenie mojego bana, gdyż uważam że 7 dni to trochę za dużo i czy, był by on skrócony, lub zdjęty. Dziękuję
Powód blokady: Kopanie AFK
Data nałożenia blokady: 02-07-2020
Moderator banujący: Kubaa
Serwer: Minefox.pl
Ze względu na to, że nie byłeś wcześniej karany i żałujesz skrócę Ci tego bana do 3 dni. Natomiast liczę na to, że nie będziesz już tego robił.

[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie