MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Maves1337
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: TAK
Dlaczego chcesz dostać unbana: Moim, powodem jest ponieważ nie chodzi o to, że bana dostałem wiem co miałem w folderach " Flare 2.5 ",z czego ona była używana 2 tyg. ponieważ miałem przerwe itp. Rozumiem, że w Regulaminie jest " 15. Zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju wspomagaczy. Przyznanie się do ich używania/posiadania podczas sprawdzania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod, Laby Mod, BlazingPack, Better PvP oraz Shaders. ", lecz temat jest prosty nie używałem go przeciwko serwerowni, lecz nawet staram sie pomagać i poprawiać swoje zachowanie , a gram czysto. Tutaj też mam pytanie do osoby banujacej czyli Mev'a, dlaczego jeżeli na " WD " cie " padłem " to, od razu zaczyna się sprawdzanie? Jeżeli owego UnBan'a dostanę to wiec lub, nie że foldery usunę i będę " czysciutki ", ale naprawdę nie chodzi o to, rozumiem jeżeli dostałem bana wiem jestem winny i miałem Flare 2.5, ale nie " Clicker ", chciałbym poprawić swoje zachowanie, tak jak pisałem u góry Big Grin
Powód blokady: Wspomagacze/Sprawdzony
Data nałożenia blokady: 2-07-2020 - tak piszę na banie
Moderator banujący: Mev7rey_
Serwer: Minefox.PL
Tak jak napisałeś:
Cytat:15. Zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju wspomagaczy. Przyznanie się do ich używania/posiadania podczas sprawdzania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod, Laby Mod, BlazingPack, Better PvP oraz Shaders.
Regulamin jest prosty, każdy użytkownik ma obowiązek go przestrzegać, a gra na WD z tego nie zwalnia. Dodając historię kar na koncie (jednej z najliczniejszych na serwerze) -> https://minefox.pl/bany/history.php?uuid...&from=bany jestem negatywnie nastawiony co do tej prośby. Odrzucam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie