MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja lepszego zarobku dla potwora(za rozwalanie fragmentu sw)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie oto w tym wątku pragne przedstawic moja propozycje otóz na trybie w vs p 3 w szczegolnosci dla nowych graczy moze byc ciezko sie wybic jako wojownicy w szczegolnosci ze teraz potwory atakuja znacznie dluzej (przez co zwiekszona jest dlugosc czasu do nastepnej gry jako wojownik) i mam taki pomysł aby potwory za za rozwalanie swiatyni mogly dostawac tez jakies drobne dochody jak np za rozwalanie kamienia dusz na wd. OCZYWISCIE TYCH PIENIAZKOW BEDZIE NIE WIELE bo wszyscy sie zgodza ze potworami łatwo juz i tak wygrywac (np 5s) za rozwalenie fragmentu), tak naprawde ilosc tych monet zostawiam WAM do dyskusji, pieniadze za rozwalenie FRAGMENTU świątyni dostanie TYLKO TEN POTWÓR, który go rozwalil, ten fragment. Dzieki temu również unikneli bysmy czesciej sytuacji ze potwory by sobie wzajemnie przeszkadzaly w jej rozwalaniu.
Gdyby takie cos bylo to wlasnie potwory by caly czas sobie przeszkadzaly w rozwalaniu sw...
Albo by przylecial taki smok lub zjawa i no...
Dla mnie troche bez sensu napisane bez przemyslenia.

[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie