MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] AC - błędy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak wiecie AC wrocilo i wiecie co się stało nie mogę wpisywać /fe bo jak wpisze pisze ze nie ma takiej komendy VORTEX wpada w ziemie a na krainie lodu u Red nie da się niszczyc kamienia ponieważ jest to zablokowane i napisane NIE NISZCZYC BETA TESTY AC
Dokładnie + używając wortexu dostajemy obrażenia tak się grać nie da vortexu można używać ile się chce ale dostajemy wtedy obrażenia i cofa
McZagraj to ty komikiem jesteś? bo niezłe żarty sobie robisz...

Ludzie czy wy nie możecie pomyśleć? chyba tą tabliczkę Kalis postawił bo robił beta testy ac, /fe nie możesz wpisać ponieważ ciągle są błędy i możesz np. co chwilę przywołać boskie, dlatego usunął (chwiliowo) plugin na ekonomię, vortex się buguje bo jeszcze trzeba dodać dla tego wyjątek...
Cytat:Czyjeś rozumowanie wpłata mnie w mgłę w której nic nie widać
Czepion MASZ RACJĘ!

Tak, wiem dziękuję za minusy.
Jestem osobą która mówi prawdę, i się nie zmienię...
Pragnę tylko dodać że vortex teraz daje speed4 na 1 sec i zwiększony skok2 na 5sec ale nie daje wyskoku takiego jak był zawsze
Bo to trzeba jeszcze zrobić, poczekaj...
Wiem piszę tylko żeby administracja wiedziała co jest nie tak
(19-October-2015 19:08:57)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Wiem piszę tylko żeby administracja wiedziała co jest nie tak

Ty myślisz, że oni o tym nie wiedzą? Odpowiem ci: Oni o tym wiedzą i próbują to naprawić
@OffTopic

Haah... Antarytowy czy jakoś tak xD mi daje minusa za "teksty czepiona" bo zauważył, że tomek4115 mi dał minusa to on też da Tongue
Wszystko naprawione zamykam
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie