Jak wiecie AC wrocilo i wiecie co się stało nie mogę wpisywać /fe bo jak wpisze pisze ze nie ma takiej komendy VORTEX wpada w ziemie a na krainie lodu u Red nie da się niszczyc kamienia ponieważ jest to zablokowane i napisane NIE NISZCZYC BETA TESTY AC
Dokładnie + używając wortexu dostajemy obrażenia tak się grać nie da vortexu można używać ile się chce ale dostajemy wtedy obrażenia i cofa
McZagraj to ty komikiem jesteś? bo niezłe żarty sobie robisz...
Ludzie czy wy nie możecie pomyśleć? chyba tą tabliczkę Kalis postawił bo robił beta testy ac, /fe nie możesz wpisać ponieważ ciągle są błędy i możesz np. co chwilę przywołać boskie, dlatego usunął (chwiliowo) plugin na ekonomię, vortex się buguje bo jeszcze trzeba dodać dla tego wyjątek...
Cytat:Czyjeś rozumowanie wpłata mnie w mgłę w której nic nie widać
Czepion MASZ RACJĘ!
Tak, wiem dziękuję za minusy.
Jestem osobą która mówi prawdę, i się nie zmienię...
Pragnę tylko dodać że vortex teraz daje speed4 na 1 sec i zwiększony skok2 na 5sec ale nie daje wyskoku takiego jak był zawsze
Bo to trzeba jeszcze zrobić, poczekaj...
Wiem piszę tylko żeby administracja wiedziała co jest nie tak
(19-October-2015 19:08:57)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Wiem piszę tylko żeby administracja wiedziała co jest nie tak
Ty myślisz, że oni o tym nie wiedzą? Odpowiem ci: Oni o tym wiedzą i próbują to naprawić
@OffTopic
Haah... Antarytowy czy jakoś tak xD mi daje minusa za "teksty czepiona" bo zauważył, że tomek4115 mi dał minusa to on też da

Wszystko naprawione zamykam
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!