Witam mam pytanie kiedy będzie turniej wojownicy dusz bo teraz są wakacje i każdy ma chyba czas wolny i będzie to dobry pomysł żeby zrobić turniej.
Szumiel: nie spodziewajcie się turnieju w lipcu po tym jak się zachowywaliście. Trzeba było nie płakać że kamyk zniszczony przez bug.
@up
+1 ... do tego teraz każdy będzie gdzieś jechał ... więc bez sensu kompletnie.
Ja też bym chciał turniej zagrać . a tak pozatym to proawda bo ja byłem w tej drużynie i ten 012300 zniszczył nasz kamyk na bugu.
(29-June-2020 16:29:26)hubertxfifaxV3 napisał(a): [ -> ]Ja też bym chciał turniej zagrać . a tak pozatym to proawda bo ja byłem w tej drużynie i ten 012300 zniszczył nasz kamyk na bugu.
Minął już jakiś czas od tego turnieju, i dalej nie pogodziłeś się z przegraną?
Tak jak MichotR napisał - Szumiel: nie spodziewajcie się turnieju w
lipcu po tym jak się zachowywaliście. Trzeba było nie płakać że kamyk zniszczony przez bug.
Wspomniane słowa szumiela wyjaśniły wszystko, jeszcze się lipiec nie zaczął a już mowa o turnieju..
Bo my, chcemy jeszcze w czerwcu xD
Wątpię że zrobi turniej szumiel lub kto kolwiek z administracji są wakacje niektórzy chcą odpocząć od pracy i gdzieś wyjechać np szumiel lub Szybki Banan i Krystian
Turniej może i by był ale jak wspomniał michotr szumiel mówił, że przez ostatnie zachowanie w lipcu może też nie być turnieju