Siema mam pytanie kiedy będzie nowa edycja OpSurvival bo to granie sie robi juz nudne codzienie gra na opsurvival od 20 do 30 cos ludzi a na sv np 40 do 50 mam pomysl taki zeby polonczyc Survival z opsurvival stare dobre czasy ze starego dobrego survivala na nowej edycji byl by reset całkowicie itow z ender chestow ,usunięcie gildi , nowa mapa, i stary spawn z survival ktory był rok temu to jest moja propozycja na nową edycje i mam jeszcze 1 wazne pytanie te co do gory napisalem kiedy za ile kalis zrobicie nową edcyje ? za ile waszym zdaniem

aha zapomnialem dodać ze na nowej edycji dodac BoskieBogosławięnstwo(Gaurdian)
Jestem za ale żeby tylko usuneli nową wersje survival a op survival lagi naprawili
Dobry pomysł łap plusika
Na Tak!
Niech polacza survi z op survi!
I zkasuja itemy i reset topki! Jagahahaha
Moim zdaniem NIE. Nie widzę sensu żeby łączyć sv + op. Ty grasz w op, a inni ludzie w sv, większości ludzi może to się nie spodobać. Lepiej by było jak by było tylko zwykłe sv a nie jakieś op w dodatku.
"naucz sie ortograwi pszyjacieló".
A tak serio,to popraw orto.
@alan odkop
pomogłem? daj DIAMENTA!!!
Na NIE lepiej jest jak jest OP SV i SV
(11-November-2015 21:47:15)Loofek napisał(a): [ -> ]@alan odkop
pomogłem? daj DIAMENTA!!!
W łeb się puknij na przyszłość, zanim napiszesz "odkop". Skoro nie umiesz napisać nic, co nie wnosi do tematu, to się po prostu nie odzywaj.
Propozycja nie została rozpatrzona przez administrację, więc temat jak najbardziej aktualny.
Zapomniałem dodać nigdy nie było połączenia OP SV z SV nawet kiedy na SV były boskie itemy to Op SV istniał