MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] sojusze wojownikow z potworami
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Jest cos co mnie bardzo irytuje w trybie wojowicy vs potwory 3.
Jest to fakt ze czasami widzi sie na czcie rzeszy jak "Diax soj","Niszczy sw" i tym podobne. Uwarzam rze nnie powinno tak byc jako ze tryb sie nazywa wojownicy vs potwory a nie wojownicy i potwory.
Dziekuje: Smile
Było już naprawdę mnóstwo takich wątków... Gdybyś zadał sobie troszkę trudu i je przeczytał, wiedziałbyś, że wyeliminowanie sojuszów jest niemożliwe. Dlaczego? Powiem ci. Po pierwsze, musiałyby być kary za sojuszowanie się. Wyobrażasz sobie, że ktoś dostaje bana za sojusz? Ponadto, ktoś musiałby to kontrolować, gdyż AC tego nie sprawdzi, a - jak zapewne zauważyłeś - obecnie na trybie nie ma żadnych moderatorów. Jakby tego było mało, to jak twoim zdaniem jednoznacznie określić, że gracz X i Y mają sojusz? Bo jeden nie bije drugiego? A może gonił gracza, który miał mało HP? Nigdy nie określisz tego za 100% pewnością. Mnie również to strasznie irytuje, gdy wszystkie bossy mają na mnie focus, gdyż z innymi boskimi mają sojusze, ale co poradzisz.... Trzeba z tym żyć.... Jak dla mnie, wątek do kosza.

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
(27-June-2020 15:34:33)Young_Maciex napisał(a): [ -> ]Uwarzam rze nnie powinno tak byc jako ze tryb sie nazywa wojownicy vs potwory
Dziekuje: Smile

jak uważam RZE powinieneś kupić słownik, a poźniej nauczyć się korzytać z opcji szukaj.

[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie