SzybkiBananie witam ciebie piszę ta wiadomość do ciebie aby przedstawić ci problemy w grze.Po pierwsze na amazonkach jak na wodzie są lilie to jest w pewnym miejscu dziura i można wpaść do wody i bić wtedy bezbronne amazonki (pisze bo niechcę dostać póżniej bana za wykorzystywanie map itp).Po drugie jak handluje z kimś i dam np 3 diaxy do tego okienka i osoba z którą handluje wyjdzie z handlu to te diaxy wypadają i każdy może to wziąść i ukraść.Po 3 w sprawie odcinka to każdemu chyba na wehikule nie wyskakuje cały napis mi też( wehikuł ).PROSZĘ O NAPRAWE TEGO JAKBY CO TO ODPISZ CZEKAM NA ODPOWIEDZ.
Przyladem kradniecia itow prze handel jest Ninjagoo zabral kilu gostom jakom czesc diax set i miecz

1. lilie naprawione
2. handel będę robił na dniach
3. widoczność misji u kapitana też naprawiona - już powinno być ok - możesz potwierdzić/dać screena jeśli jest problem.
SUBUJE NA YT , FB TEŻ POLUBIŁEM , I DZIĘKI ZA ODPOWIEDZ
I gram na wersji 1.7.2 bez tekstur
(22-October-2015 15:03:57)MokrySucha napisał(a): [ -> ]SUBUJE NA YT , FB TEŻ POLUBIŁEM , I DZIĘKI ZA ODPOWIEDZ
I gram na wersji 1.7.2 bez tekstur
Prosiłbym cię o wyłączenie caps-locka
SzybkiBanan na amazonkach jak grałem wczoraj nadal była dziura a napisałeś że już to załatwiłeś i naprawiłeś a nadal to jest a co do napiach na wehikule wszystko jest ok
Wrzuć Ss'a albo nagraj filmik ;!