Na royal craft na blitz sg gdzie są inne mapy nie ma ludzi wogule zróbcie coś z tym np. Jakąś reklame na mnieserwer i innych serwerach HELP
No przyznam reklama na YT by się przydała bo na Royalu nikt prawie nie gra tak samo jak na Minecraftowo reklamy by się przydały dla tych serwerów.
Pixel usune ci te -100 będziesz miał -99 bo pierwszy raz powiedziałeś coś mądrego nigdy nie nagrywają na RC ani Kalis ani Banan
Banan kiedyś nagrał blitzy z RC
Dominik nie podzialalo xDDDD. Jestem za nagraniem, rowniez na MineCraftowo jest WuDe i Kanion ma 2900 glosow a Krolestwo 2400 kiedy byla ostatnia gra rok temu, nikt tam nie gra !!!
Koksu449 ehm ja się tam staram grać i pilnować mimo że staram sie łapać cheterow to nic to nie daje bo nie mg banować. I dlatego staram się o kolejną rangę (nie wiem czy wgl sie opłaca)
@UP W sumie to ekipa już powoli się formuje, wole żebyś się skupił na royalcrafcie wiesz o co chodzi

a dlaczego mało bo większość widzów kalisa i banana grają na mf i ms, a co do wd jest restartowane jak byś chciał wiedzieć koksu :>
Ok śniegu a i jak jesteś to nadaj mi uprawnienia na wejscie na budowe bo nie mg robic własnego spawnu
Albo powiec to kalisowi