MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Bład Maga
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hej, mając 72 lvl i all w inte różdżka 302 bilem gracza nawet do 6 pasków. A teraz mając 87 i all w inte różdżka 496 bije po 2 paski wydaje mi się ze jest jakaś blokada dmg powyżej 2k+ prosiłbym o sprawdzenie tego oraz ew. naprawienie

Znalazłem tez dziwna przypadłość mianowicie jak bije większy Lvl (w tym przypadku Hulanko23 100Lvl) to mogę mu MAX 5 pasków zadać, a gdy bije mniejszy Lvl (w tym przypadku Kaczor325 71Lvl) to mogę MAX 2 paski zadać

Dodam tez Propozycje aby nie dało się odbić fireballa maga. Oraz aby można było użyć runy co 5-7 s a nie co 10s
Moze to jest specjalna blokada zeby nie zabijac graczy na hita?
Co do tych fireballi:
Według mnie można by było wyłączyć jedynie odbijanie przez moby, bo na pvp mag by zmiatał kazdego kto by do niego podbiegał.
(26-June-2020 19:05:36)Gryfcio napisał(a): [ -> ]Moze to jest specjalna blokada zeby nie zabijac graczy na hita?
Co do tych fireballi:
Według mnie można by było wyłączyć jedynie odbijanie przez moby, bo na pvp mag by zmiatał kazdego kto by do niego podbiegał.

Odbijanie może tak ale z tym dmg to przesada bijać po 2 paski gracza to nigdy ich nie zabije
@refresh
@refresh
@refresh
@refresh
@refresh
@refresh
@refresh
Stron: 1 2
Przekierowanie