MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Mroczny Fragment i Złoto Sezonowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,

Mam pytanie czy Mroczny Fragment dostanie zastosowanie w postaci jakiegoś gadżetu?
Z tego co kojarzę
zostało jeszcze parę nieużytych gadżetów np. Teserakt Destrukcji lub Teserakt Trucizny.

Na pewno zwiększyłoby to zainteresowanie shalowcast i nie byłoby przesadzone szczególnie że quest jest bardzo ciężki (prawdopodobnie najcięższy) a na fragment i tak jest 10% dla każdej osoby, ewentualnie jeśli cena by była za niska można by dodać jeszcze jakiś inny przedmiot do tej wymiany.

A także ile Złota Sezonowego byłoby z takiego np. Shalowcast?

Obecnie tylko nam się raz udało wraz z LUA (jedyne zwycięstwo na serwerze w tym queście) a Zwojów na ten dungeon mieliśmy ok. ponad 10 no i to było jeszcze przed tym zanim zostały poprawione kolejne formy.
aktualnie zadne, a wymienionych przez ciebie teseraktow tu nie bedzie.
hmm to po co mi ten fragment?? Pewnie kolejny gówno item z tego będzie...
Jeszcze do tego to shalowcast jest bardzo trudne wiec
Hmm zatem mam 2 zastosoawnie ale to w przyszłości Big Grin, ale nie odpowiedziałeś niestety na 2 pytanie czyli ile by było jeżeli w ogóle złota sezonowego z shalowa?
trochę słabo dodawać coś co nie ma zastosowania co?
Narazie nie dostanie jak widać, ale liczę, że w przyszłości zaproponowane zastosowanie zostanie przyjęte
To mogłeś tego nie dodawać jak to nie ma zastosowania.

https://zapodaj.net/54ca31cda3411.png.html
Jak widać przydałoby się jakieś zastosowanie dla tego fragmentu bo jak widać już ktoś go ma, mogłoby być to do biedy nawet jako ten zamiennik materiału z epiców na targu do lege zwojów...

Co prawda mam dla tego lepsze zastosowanie związane z exp 90 i 95
(27-June-2020 12:36:13)majcholpl napisał(a): [ -> ]trochę słabo dodawać coś co nie ma zastosowania co?

ty serio taki głupi michał czy tylko udajesz? twoja toksyczne czy po prostu głupie nic nie wnoszące do tematów wpisy są naprawdę zbędne, jeśli się tu męczysz to ułatwię Ci forumowy żywot...
Nie miałem na myśli kogoś urazić, chodziło mi tylko ze może jakieś zastosowanie by się pojawiło. A jeżeli lord ma kolejny pomysł na zastosowanie dla mrocznego fragmentu to super i sory za toksyczność jak kogoś uraziłem.
Stron: 1 2
Przekierowanie