Siema siema!
Możliwość przekładania itemów wojowników do potworów i na odwrót nadal działa. Poniżej zamieszczam filmiki o co chodzi.
https://youtu.be/520Gce_k6p8
Niestety jeszcze da rade otwierać skrzynie klikając lpm i ppm jednocześnie na skrzynce ;/
Oczywiście po całej akcji wpisałem /samobojstwo, getout może potwierdzić.
Może zamiast naprawiać problem lepiej go usunąć? Mam na myśli usunięcie kompletnie skrzynek z trybu. I wprowadzić jakieś zastępstwo skrzynek, np /plecak(jeżeli ktoś woli bardziej mistyczną nazwę, która pasuje do wvsp to może być /skrytka) - chyba każdy wie o co chodzi. Mógłby mieć połowe rozmiaru normalnej skrzynki dla graczy i rozmiar normalnej skrzynki dla vipów. Itemy schowane w takim plecaku usuwały by się po zgonie/zakończonej rundzie. Oczywiście funkcja tylko dla wojowników i problem z głowy

(26-June-2020 17:40:24)bum35 napisał(a): [ -> ]Może zamiast naprawiać problem lepiej go usunąć? Mam na myśli usunięcie kompletnie skrzynek z trybu. I wprowadzić jakieś zastępstwo skrzynek, np /plecak(jeżeli ktoś woli bardziej mistyczną nazwę, która pasuje do wvsp to może być /skrytka) - chyba każdy wie o co chodzi. Mógłby mieć połowe rozmiaru normalnej skrzynki dla graczy i rozmiar normalnej skrzynki dla vipów. Itemy schowane w takim plecaku usuwały by się po zgonie/zakończonej rundzie. Oczywiście funkcja tylko dla wojowników i problem z głowy 
Lepiej dodać, że skrzynkę, którą ktoś postawił jest jego i tylko on może ją otworzyć, tak jak z statywami alchemika/chemika.
teoretycznie tak działa, czyli potwór nie może otworzyć bo skrzynie postawił wojownik, myślę, że nadal znalazłyby się jakieś obejścia
(26-June-2020 17:44:49)JanekPLPL napisał(a): [ -> ]teoretycznie tak działa, czyli potwór nie może otworzyć bo skrzynie postawił wojownik, myślę, że nadal znalazłyby się jakieś obejścia
Zawsze można spróbować
skrzynie i tak nie są potrzebne na tym trybie, może dla chemika/alchemika, jak już to tylko te klasy miałyby dostęp do jakieś komendy typu /skrzynia
a nawet i bez skrzyń da się grać tymi profesjami.