MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem związany z problemem w logowaniu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Poszukiwałem ostatnio jakiś ciekawy server. Muszę przyznać, że bardzo spodobał mi się was server i od razu na niego wszedłem. Problem w tym, że ktoś o moim nicku (xargon14) nie posiadający kupionej gry po prostu grał na moim nicku przez co uniemożliwiając mi grę. Mam nadzieje, że da się coś z tym zrobić ponieważ skoro kupiłem grę to wydaje mi się, ze ta osoba która podała się za mnie (prawdopodobnie tylko dla skina) nie ma tu jakiegokolwiek pierwszeństwa.

Prosiłbym o szybką odpowiedź.

Pozdrawiam. xargon14
Jesli ta osoba bedzie nieaktywna przez najbliższy miesiąc albo tydzień zależy od wielu rzeczy. To wtedy zostanie odrejestrowana z serwera a ty dostaniesz powiadomienie o tym na forum Proszę o cierpliwość
Czasami jest tak, ze jak za szybko wbijesz na serwa ci sie to wyswietla Wink
Sproboj od poczatku wbic. Jesli nadal nie dziala- czekaj na Kalisa/Banana ew. Kogos z Pomo+
Napisz na mineserwer@zarabiam.com info, że posiadasz konto premium i ktoś zarejestrował się na Twoim nicku. Dodatkowo - dołącz ss'a ze strony mojang jak jesteś zalogowany na stronie, razem z widocznym nickiem.
Jeżeli użytkownik, który utworzył nick jako pierwszy nie kupił żadnych przedmiotów za SMS, dostaniesz dostęp.
Też tak kiedyś miałem ale na starym koncie xd
Nwm co poradzic

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Skoro nie wiesz co poradzić to po co się udzielasz?
Zamykam, ponieważ odpowiedź została już udzielona. Jeżeli jednak temat powinien być otwarty, proszę o info na PW.
Przekierowanie