24-June-2020, 10:23:04
Siemka!
Od wczoraj z JustClickButtonem testowaliśmy jakie umiejętności można przenosić z potw do wojowników i na odwrót.
Przejdę od razu do rzeczy.
Poprzez skrzynkę wojownik jest w stanie dać swoje itemy potworowi i na odwrót - jest to bardzo proste. Wystarczy włożyć do skrzynki swoje itemy a następnie grając potworem spamując lewy i prawy przycisk w celu otwarcia skrzynki.
Więc po pierwsze niżej zamieszczam filmik na czym to polega:
https://youtu.be/BrVClySl084
Więc poniżej umieszczę spis umiejętności które działają u wojowników:
-Piekielna szybkość od szatana
-Maska Warlocka
-Legion od nekromanty
- Czarna Biblia
- Latanie od zjawy (Smokiem i gigantem nie można otworzyć skrzynki)
- wysoki podskok
- teleportacja
- laska endermana
- Atak zniszczenia (Testowałem od warlocka)
- Ognista kula
- Ognisty wulkan
- Ksiazka osłabiająca od maga
- Kwas rybika
- Dziki szał
- kon rycerza
- Atomówka krowy
- Atak slime'a
- No i oczywiście wszystkie bronie białe typu Wielki Miecz Śmierci itp.
Teraz co działa u potworów:
-Armagedon (nie zadaje on obrażen wojownikom ale będąc potworem i mając armagedon można zabijać inne potwory)
- Wszystkie boskie procz młotu ponieważ po użyciu PPM młot znika (Inferno nie działa na graczy tylko na moby)
-Elytra
-Diamentowy i złoty ekwipunek
- Przedmioty leczące
- Księga oczyszczenia (W przypadku rybika i golema nie uzupełnia ona głodu jednak oczyszcza z negatywnych efektów np. slowness
- Fajerwerki
- Anielskie pioruny (Również działają tylko na potwory)
Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałem i proszę o szybkie fixniecie tego błędu
@edit Just dodał również, że potworom można dać kilof i dzięki temu w ekspresowym tempie niszczyć swiątynie.
Od wczoraj z JustClickButtonem testowaliśmy jakie umiejętności można przenosić z potw do wojowników i na odwrót.
Przejdę od razu do rzeczy.
Poprzez skrzynkę wojownik jest w stanie dać swoje itemy potworowi i na odwrót - jest to bardzo proste. Wystarczy włożyć do skrzynki swoje itemy a następnie grając potworem spamując lewy i prawy przycisk w celu otwarcia skrzynki.
Więc po pierwsze niżej zamieszczam filmik na czym to polega:
https://youtu.be/BrVClySl084
Więc poniżej umieszczę spis umiejętności które działają u wojowników:
-Piekielna szybkość od szatana
-Maska Warlocka
-Legion od nekromanty
- Czarna Biblia
- Latanie od zjawy (Smokiem i gigantem nie można otworzyć skrzynki)
- wysoki podskok
- teleportacja
- laska endermana
- Atak zniszczenia (Testowałem od warlocka)
- Ognista kula
- Ognisty wulkan
- Ksiazka osłabiająca od maga
- Kwas rybika
- Dziki szał
- kon rycerza
- Atomówka krowy
- Atak slime'a
- No i oczywiście wszystkie bronie białe typu Wielki Miecz Śmierci itp.
Teraz co działa u potworów:
-Armagedon (nie zadaje on obrażen wojownikom ale będąc potworem i mając armagedon można zabijać inne potwory)
- Wszystkie boskie procz młotu ponieważ po użyciu PPM młot znika (Inferno nie działa na graczy tylko na moby)
-Elytra
-Diamentowy i złoty ekwipunek
- Przedmioty leczące
- Księga oczyszczenia (W przypadku rybika i golema nie uzupełnia ona głodu jednak oczyszcza z negatywnych efektów np. slowness
- Fajerwerki
- Anielskie pioruny (Również działają tylko na potwory)
Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałem i proszę o szybkie fixniecie tego błędu

@edit Just dodał również, że potworom można dać kilof i dzięki temu w ekspresowym tempie niszczyć swiątynie.