MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] ulomna administracja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:tustytwaruk
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana:Poniewaz administrator LukaSio sprawdzal mnie, generalnie mialem folder huzuni, co najlepsze administrator nie wszedl w niego jedynie zobaczyl napis "huzuni" w tym momencie juz to jest zalosne, juz nawet nie mowie o tym ,ze powinien sprawdzic to na czym w tamtym momencie gralem Smile
Powód blokady:Wspomagacze/Sprawdzony
Data nałożenia blokady:24-06-2020
Moderator banujący:LukaSio
Serwer:minefox.pl
Zacznę od tego, że brak mi słów.

Prośbę, a inaczej wniosek o odbanowanie rozpoczynasz tematem "ułomna administracja". Nie dziwię się, że tak napisałeś skoro najwięcej banów wyrwałeś ode mnie za wulgarne słownictwo.
- To czy dostaniesz unbana zależy tylko ode mnie i obraza na samym wstępie jest nie na miejscu.

Warto wspomnieć również, że widocznie nie zauważyłeś momentu, w którym otworzyłem ten folder i zobaczyłem znajdujące się w nim takowe pliki jakie znajdują się w "huzuni". Nie możesz zaprzeczyć bo to prawda.

Chciałbym poruszyć też kwestię "juz nawet nie mowie o tym ,ze powinien sprawdzic to na czym w tamtym momencie gralem" - właśnie to powiedziałeś. Smile .
Więc co do samego bana to nie muszę sprawdzać czy grałeś czy nie. Wystarczy, że posiadasz i mogę już wlepić Tobie blokadę permanentną, a w przypadku wątpliwości regulamin stoi otworem. Pozdrawiam dobranoc odrzucam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie