MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kopiowanie itemów/bug
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
wczoraj można było kopiować itemy, przez co nie którzy gracze mają parę setów takty, ammo, telefony itp. pisze ten wątek dlatego iż jest to nie za bardzo sprawiedliwe i gra nie ma sensu z takimi osobami. proszę o usunięcie skopiowanych itemów :/
Skoro można było to dlaczego nie kopiowałeś?
Ja osobiście uważam że jeśli ktoś pomyślał o czymś takim to napewno mógłby się z tobą czymś podzielić
Lub sprzedać ci taniej za walutę na trybie
Wykorzystywanie bugów=Ban
Myślę że administracja sprawdzi w logach czy ktoś kopiował w ramach możliwości. Oczywiście proponuje wszystkim cofnąć ity o 1 dzień.
dowody? zgłoszenia? poki co to czysta spekulacja.
cóż mówię prawdę, i jaki tu jest sens gry jeśli ktoś gra długo żeby zdobyć seta a ktoś sobie po prostu skopiował GRA NIE MA SENSU NAPRAWCIE TO

(24-June-2020 01:19:39)kuzynxfps123 napisał(a): [ -> ]Wykorzystywanie bugów=Ban
Myślę że administracja sprawdzi w logach czy ktoś kopiował w ramach możliwości. Oczywiście proponuje wszystkim cofnąć ity o 1 dzień.
tak! genialny pomysł

(24-June-2020 01:19:39)kuzynxfps123 napisał(a): [ -> ]Wykorzystywanie bugów=Ban
itemy można było kopiować 2020-06-22 więc fajnie jak by administracja cofnęła te itemy z tamtego dnia
No dużo ludzi ma seta więc chcesz żeby cofnęli każdemu bez jakichkolwiek dowodów?
Dużo ludzi ma seta...Czytaj uważnie skoro dużo ludzi ma seta czyli mieli go już wcześniej jeśli mieli to kopiowali więcej ich proste?
sądzę żeby każdemu graczowi cofnąć sety do jednego
bezensowne i bezpodstawne zgloszenie i jakis twoj koncert zyczen bez zadnej argumentacji...
[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie