MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Domek z Grzyba ?!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Kolejna twoja budowla: Dirt, Siemanko dzisiaj postawiłem klocek dirta, w 1 sekunde.
Staraj się umieszczac swoje budowle w jednym wątku, poza tym buduj coś lepszego.
"daj Diaxaza Robote" na prawdę w ch*j sie napracowałeś.

Takie 2/10, gówniane.
lebszego hmm ok zbuduje pałac który zbudowałem w ostatnim konkursie co laptopa wygrałem Big Grin
Nie mogę się doczekać aż dam kolejnego plusa za pałac zobaczymy czy jesteś lepszy ode mnie, bo ja też wygrywalem, jak tu będzie konkurs na budowle chętnie stanę do niego,
Powodzenia w budowie my friend Wink
Szczerze?
Brzydkie. Jak chcesz się pochwalić talentem to buduj coś 10 dni a nie 10 minut ._.
Ehh 2/10 a tak wogule mogę zrobić budowle która robilem 7 dni wiesz i ladniejsza
(17-October-2015 14:54:31)ZejderPvP napisał(a): [ -> ]lebszego hmm ok zbuduje pałac który zbudowałem w ostatnim konkursie co laptopa wygrałem Big Grin

Taaak, jak naprawdę wygrałeś taki konkurs to napewno nie uczciwie (przywłaszczając sobie czyjąś budowle).
Gorszego nie mogłeś wybudować ?
Ostatnio jak mi creeper wybuchl w jaskini to stwierdzilem, ze to arcydzielo. ALE GDY SPOJRZALEM NA TO, TO MYSLE, ZE TEN CREEPER PRZY NIM TO DRUGI VINCI.
Stron: 1 2
Przekierowanie