MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pytanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mój nick w MC: xTornadox__
Tryb: RealLife 5.0
Witam, otóż mam jakby problem oraz pytanie.
Problemem jest to, ze nie widuję administracji na trybie RealLife, a gracze potrzebuja pomocy, bo nie wiedzą np co gdzie jest. Tak samo ja mam pytanie i zadam je tutaj, bo na trybie nikt z graczy nawet nie wiedzial. Mianowicie: kupilem wersalke oraz w zestawie byla ramka. Ok. Tylko ze jak mam ja postawic? Gdy ja stawiam to jest do gory nogami, probowalem wszystkimi mozliwymi sposobami i za chiny nie moglem jej obrocic zeby byla normalnie. A wiec to na tyle, dzieki za przeczytanie i licze na rozwiazanie lub odpowiedz na te 2 pytania. Jak cos to gram na wersji 1.12.2
Najlepiej jakbyś grał na 1.13.2 wyżej
(22-June-2020 14:12:52)xTornadox__ napisał(a): [ -> ]Mój nick w MC: xTornadox__
Tryb: RealLife 5.0
Witam, otóż mam jakby problem oraz pytanie.
Problemem jest to, ze nie widuję administracji na trybie RealLife, a gracze potrzebuja pomocy, bo nie wiedzą np co gdzie jest. Tak samo ja mam pytanie i zadam je tutaj, bo na trybie nikt z graczy nawet nie wiedzial. Mianowicie: kupilem wersalke oraz w zestawie byla ramka. Ok. Tylko ze jak mam ja postawic? Gdy ja stawiam to jest do gory nogami, probowalem wszystkimi mozliwymi sposobami i za chiny nie moglem jej obrocic zeby byla normalnie. A wiec to na tyle, dzieki za przeczytanie i licze na rozwiazanie lub odpowiedz na te 2 pytania. Jak cos to gram na wersji 1.12.2

Trzeba postawić ramkę na podłodze, co dodano (chyba) w 1.13. Musisz zmienić wersję (najlepiej na 1.13.2)
Przekierowanie