MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: BestRpg - Przepustki + Upgrade /Sklep
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zgodnie z prośbami sprzed miesiąca czy dwóch wdrążyliśmy przepustki sezonowe na BESTRPG, dodatkowo został zaktualizowany /SKLEP o zwoje, przepustki i generalnie znacznie ładniejszy layout.

[Obrazek: image.php?di=78OX]

monety sezonowe wkrotce beda umozliwialy wymiane na przedmioty specjalne, zloto sezonowo pewnie zostanie mozliwe do zdobycia rowniez z roznych questow podstawowych typu annihilator 3 czy shadowcastle.
Mam takie pytanie a zadania w przepustce będą też dla niskich Leveli? Chodzi mi że jak ktoś ma 40lvl a dostaje zadanie które można wykonać z 50lvl?
Raczej nie, na megarpg-u trzeba mieć min 50 lvl żeby ją zrobić w całości. Tutaj nie mam pojęcia do jakiego expo będą questy. Przepustka już została kupiona więc się dowiemy do jakiego expowiska są zadania.
przepustka wymaga questow dla max 40 lvla, jak ktos ma 40 lvl to jest w stanie zrobic wszystkie zadania. Oczywiscie majac nizszy tez mozna zrobic calkiem sporo questow. Im dalszy quest tym większy lvl może być wymagany.
A ile złota?
rozwiń pytanie.
Chodzi o złoto sezonowe z shalowcast, ile by go było?

A i shalowcast ciężko nazwać questem podstawowym bo trzeba się troszkę namęczyć na zwoja, ale cała trudność zebrać dobrą ekipę wręcz perfekcyjną, która to ogarnie i wykona...
Przekierowanie