MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Odbanowanie - BestRPG
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego:pmgaming
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:tak
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana:Jeśli tak stawiasz sprawę, jako że nie jestem powiązany z ip 404error lub z ip Marlenkaa to proszę o złagodzenie bana ( nałożenie bana czasowego i to nie na rok ;p)
• [b]Powód blokady:multi boxmor
• [b]Data nałożenia blokady:20.06.2020
• [b]Moderator banujący:SzybkiBanan
• [b]Serwer:bestrpg.pl

Wiem, że kiedy chcesz potrafisz być łaskawy, nie proszę Cie o to, proszę jedynie, żebyś zrozumiał moją sytuację, mam cierpieć za grzechy tych, którym podałem hasło do konta i wiem, że źle zrobiłem, nikomu nie daje passów do kont, daj mi się poprawić, chociaż na tym koncie
(20-June-2020 11:04:04)boxmor napisał(a): [ -> ]mam cierpieć za grzechy tych, którym podałem hasło do konta i wiem, że źle zrobiłem, nikomu nie daje passów do kont, daj mi się poprawić, chociaż na tym koncie

ten post to prowokacja czy kpina?
Odpowiedz uzyskales w poprzednim poscie, zadnych taryf ulgowych nie bedzie bo niby dlaczego. Ulgą w tej sytuacji jest brak czystki tych kont, choć przy kolejnym spamie i dublowaniu wątków mogę się w tej decyzji rozmyślić.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie