MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Konkurs Letni] Wymarzona Letnia Podróż
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć, ponieważ to już jutro będzie pierwszy dzień kalendarzowego lata, dlatego przychodzę do was z konkursem pt. "Wymarzona Letnia Podróż".

Konkurs polega na tym żebyście opisali jak wygląda wasza wymarzona podróż w trakcie lata/wakacji i jak sobie ją wyobrażacie.

Wszystkie pracę proszę podsyłać za pomocą wiadomości prywatnej bezpośrednio na forum.

Pracę można wysyłać do 27 czerwca 2020

Nagrody:

Osoba, które napisze najlepszą pracę wygrywa 55 minegoldów
Ja, moja dziewczyna na Copacabanie wypijając drinka "Sex on the beach"
Wymarzona podróż i jak sobie ją wyobrażam...
Prosta sprawa

Malediwy, hotel 5 gwiazdkowy, zachód słońca, najlepsze drinki, jacuzzi i piękne dziewczyny i co tu więcej.
Wymarzona podróż w wakacje?
Prawdziwy melanż z Godasiem w jakiejś willi to wszystko by wystarczyło
Moją wymarzoną podróżą w wakacje jest...

Oczywiście, że Chawaje i ciepła, piękna pogoda. Wypoczynek na chawajskiej plaży... A w hotelu to wiadomo, że jacuzzi. Po prostu sama cisza i sam spokój...
(19-June-2020 13:26:28)Szymiii napisał(a): [ -> ]Wszystkie pracę proszę podsyłać za pomocą wiadomości prywatnej bezpośrednio na forum.

Chyba nie doczytaliście Smile
Ja nie mam mojej wymarzonej podróży w wakacje. Jestem skromnym chłopakiem. Wystarczy mi nalewka, dobra becz0nia z moim ziomalem godasiem no i pokój na świecie.
nie mam wymarzonej podróży wakacyjnej ja w wakacjach cenie ciepły klimat i spotkania z przyjaciółmi
Prace, które nie będą wysyłane w wiadomości prywatnej będą niezaliczane
Najlepszą pracę napisał SKYDIKS gratulacje!

Minegoldy dnia dzisiejszego do godziny 22.00, zostaną wysłane!!

Do zamknięcia.

@EDIT: MINEGOLDY WYSŁANE!!
Stron: 1 2
Przekierowanie