MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban Alus
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego: Alus
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:Tak
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana:Chcialbym dostac unbana poniewaz nie rozumiem tak pochopnej decyzji ze strony admina , gram juz troche czasu na tym serwerze i moze mam czasem nie wyparzony język ale wedlug mnie dac perma za pare slow wulgaryzymow kazdemu sie zdazy powiedziec pare slow za duzo a zwlaszcza ze ostatnio wgl Zadnych banow oraz mutów nie dostawalem bo staralam sie stonowanie pisać mam nadzieje ze to przemyślicie bo jak dla mnie to zeby dac perma najpierw musi byc jakis mute na tydzien czy cos zeby zobaczyc jak zareaguje osoba a nie perma dawac pozdrawiam Alus . ps i nie rozumiem czemu ban zostal nadany na trybie pvpkit skoro tam nie gram nawet HuhHuh
• [b]Powód blokady:Obraza serwera/wulgaryzmy
• [b]Data nałożenia blokady:Czerwiec 18, 2020, 13:18
• [b]Moderator banujący: Mev77rey_
• [b]Serwer:minefox SkyBlock
Cytat:ale wedlug mnie dac perma za pare slow wulgaryzymow kazdemu sie zdazy powiedziec pare slow za duzo a zwlaszcza ze ostatnio wgl Zadnych banow oraz mutów nie dostawalem bo staralam sie stonowanie pisać mam nadzieje ze to przemyślicie bo jak dla mnie to zeby dac perma najpierw musi byc jakis mute na tydzien czy cos zeby zobaczyc jak zareaguje osoba a nie perma dawac
Najwidoczniej o parę wulgaryzmów za dużo, dodając też - pomijasz najważniejszy fakt - obrazę serwera, która karana jest przeze mnie permanentnie, nie podoba się - nie graj. W twoim przypadku mieliśmy do czynienia z takową obrazą serwera, jak i w dodatku innych graczy, stąd bez dwóch zdań przewinienie zasługuję na bana permanentnego.
Cytat:ps i nie rozumiem czemu ban zostal nadany na trybie pvpkit skoro tam nie gram nawet
Ban został nadany po rozpatrzeniu tej skargi -> http://mineserwer.pl/Temat-Alus-Afaryz-fisiegg
Odrzucam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie