MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Strata Itemu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
17.06.2020 straciłem 2 bardzo dobre itemy na serwerze MineFox.pl .były to Buty Policyjne +1 orza kask wojskowy.
Straciłem ja gdzie pokazywałem je na trade.

Proszę o jak najszybsze oddanie straconych rzeczy
(17-June-2020 23:27:35)KordasYouTube napisał(a): [ -> ]17.06.2020 straciłem 2 bardzo dobre itemy były to Buty Policyjne +1 orza kask wojskowy.
Straciłem ja gdzie pokazywałem je na trade.

Proszę o jak najszybsze oddanie straconych rzeczy

Aktualnie z twoich wyjaśnień nie wynika nic konkretnego oprócz tego jakie itemy zostały "utracone".
Nie napisałeś nawet nazwy serwera.
Jeżeli rozumiem to dobrze, to chyba chodzi Ci o to, że straciłeś je podczas używania komendy /trade; w takim przypadku itemy zostały przez ciebie nieodwracalnie utracony, nieważne czy znikły z jakiegoś powodu przy wymianie, czy przypadkiem się wymieniłeś itp.
Popraw i uzupełnij zgłoszenie poprzez wyeliminowanie wyżej wymienionych błędów, choć raczej i tak przedmiotów nie odzyskasz (chyba, że posiadasz nagranie z tej wymiany na którym widać ewentualną nieprawidłowość).
Jeżeli pozostawisz wszystko w tej formie, zgłoszenie zostanie odrzucone/zignorowane.
Hej było to na serwerze MineFox.pl i nie akceptowałem trade chodziło mi tylko o pokazanie itemów
A przypadkiem po pokazaniu itemów na /trade nie wcisnąłeś od razu esc na klawiaturze?
(18-June-2020 10:01:09)KordasYouTube napisał(a): [ -> ]Hej było to na serwerze MineFox.pl i nie akceptowałem trade chodziło mi tylko o pokazanie itemów

Tak jak już napisałem wyżej, itemy odzyskasz jedynie w momencie, gdy na przesłanym przez ciebie nagraniu z tej wymiany widoczne byłoby ich zniknięcie.
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie