• Nazwa użytkownika zbanowanego: ZiuteckiPL
• Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: tak
• Dlaczego chcesz dostać unbana: ponieważ sami się rozłączali sami (pisali że mam ping duży)
• Powód blokady: Wielekrotnie rozłączanie sie podczas sprawdzania
• Data nałożenia blokady: dzisiaj
• Moderator banujący: Mev77rey_
• Serwer: Minefox skyblock
Cytat:ponieważ sami się rozłączali sami (pisali że mam ping duży)
Jeśli uważasz, że nie mamy lepszych rzeczy do roboty niż rozłączanie się podczas sprawdzania Ciebie to jesteś w dużym błędzie. Generalnie powinniśmy zbanować Cię poprzez tą skargę ->
http://mineserwer.pl/Temat-SKARGA-82569 aczkolwiek woleliśmy się upewnić podczas sprawdzania. Prośbę o UB odrzucam.
Ale co tam jest na tym nagraniu? jak gościu juz z pare dni jest na niewidce i coś próbuje a po drugie ja sie nie rolaczalem wy sie rozlaczaliscie po drugie sprawdzaliscie mnie we dwóch w dwóch programach to wy mieliście problem nie ja
Cytat:Ale co tam jest na tym nagraniu? jak gościu juz z pare dni jest na niewidce i coś próbuje a po drugie ja sie nie rolaczalem wy sie rozlaczaliscie po drugie sprawdzaliscie mnie we dwóch w dwóch programach to wy mieliście problem nie ja
Na nagraniu widać po prostu nienaturalne zachowanie - wahałem się nad zbanowaniem, stąd sprawdzenie Ciebie. Nie wiem, czy problem w rozłączaniu tkwił w Twoim pingu, bo obraz widzieliśmy normalnie, po czym nas po prostu wyrzucało. Na koniec dodam, że warto wyłączać dźwięk z rozmowy z kolegą, bo pisanie w tym momencie wątku o UB jest żenadą. Po raz ostatni odrzucam, w razie dalszych pytań - możesz wysłać mi wiadomość prywatną na forum, bądź skontaktować się ze mną na TeamSpeaku ts.minefox.pl.