MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja skyblock mineserwer.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam

Nie od dziś wiadomo, że skyblock został pozbawiony (a przynajmniej tak to wygląda okiem gracza) jakiejkolwiek opieki, administracji, a co za tym idzie eventów.
Ogólnie na trybie panuje dość niemiła atmosfera... Starałem się na bieżąco zgłaszać graczy, ale... zaczęło to być monotonne i czasami nawet brak chęci, aby iść na forum i składać kilka skarg jednocześnie. Niemniej jednak staram się tych graczy uspokajać. Ale do rzeczy! Przychodzę z propozycją: JAKĄ? zapytacie.

A na przykład z propozycją eventów, które nie wymagają ingerencji, czy też aktywności administracji. Jakie na przykład? A mam kilka propozycji:
- Dodatkowy exp za kopanie
- Większy drop ze stone
- CZASOWE minimalne szanse na drop jakiś bloków (dirt, piasek, kwarc) z zabijania mobów / kopania
- itp. itd.

Można wymyślać w nieskończone.
A propozycję składam z racji znikomej aktywności na owym trybie. Gdzie kiedyś po 50 graczy było w nietypowych godzinach, tak teraz w godzinach szczytu jest o połowę mniej.

Dziękuję.
~Milans27
Popieram pamiętam w tamtej edycji sami gracze robili ox czy jakoś tak nie znam nazw ... mogło by się coś zacząć dziać bo tak jak wspomina milans27 dzieje się źle a jest fajny tryb szkoda aby sie zmarnował
Moim zdaniem powinna się odbyć kolejna rekrutacja, wiem że ma być we wrześniu jednak do tego czasu może przestać grać na serverze mnóstwo osób. Przez to taki fajny tryb zaczyna odchodzić do lamusa :c
mop29 po co robić kolejna rekrutację jak nie skończyła się jeszcze rekrutacja z mają...
Automatycznych eventów nie będzie.
Przekierowanie