MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: usunięcie berła lub spory nerf
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chciałbym prosić o usunięcie lub spory nerf dla berła ponieważ niszczy rozgrywkę kiedy spróbujesz podejść do jakieś osoby klasą premium np szatan/herobrine/gigant/warlock to dostaniesz z berła a on sam odskoczy a z powodu dużej ilości osób na serwerze wiele osób po prostu podejdzie użyje go na bossie i ucieknie przez co nic nie da się zrobić bo momentalnie giniesz nieważne co spróbujesz zrobić nawet nie uciekniesz ponieważ większość klas nie ma podskoku czy teleporta a nawet jakimś cudem uda ci się uciec na low hp to po prostu ktoś cię dobije
to czemu taki GetOut albo flipper na warlocku jest w staniu wyrżnąć pól serwera, gdzie są ludzie z berłami? Po prostu nie potrafisz grać, dlatego umierasz. Kolejna rzecz, jezeli by usuneli berło to co z kasą osob ktore je kupiły?

swoją drogą wiesz ze berlo zadaje np takiemu gigantowi tylko 3 serca z 50? XD

dla mnie wątek do wywalenia, kpina i żałość
Wiem jak wygląda twoja rozgrywka takimi bossami. Wbijasz się bezmyślnie w 10ciu wojowników próbując wywalić potunie i padasz w 5 sekund. Po czym płaczesz, że berła są OP i trzeba je znerfić. Boss sam za Ciebie nikogo nie zabije. Musisz szukać odosobnionych celów i na nie polować 1vs1. I najlepiej atakuj wojownika kiedy użył berła.
Ależ proszę bardzo, jak dla mnie możecie usunąć XD ułatwi mi to znacząco rozgrywkę gracze, do których podejście bossem równe śmierci stracą potężną broń i zabicie ich będzie dużo łatwiesze. Niestety, ale coś takiego nigdy się nie wydarzy, napewo nikt nie znerfi boskiej broni bo jedna osoba nie umie grać, a już na pewno nie usunie. Wątek do kosza.
To uczucie kiedy jak warlock zabijasz wszystkich wojowników, a typ pisze żeby berło wywalić bo nie umie bossami grać ;-;
Aż się uśmiałem XDDD
Też gram bossem i wiem jak to jest być zabitym od berła, po prostu w byciu bossem nie chodzi o to, żeby podejść do wojownika i wszystkim go nawalać, ty masz grać taktycznie, a nie rzucać się jak jakaś mucha do sami wiecie czego b;
gdyby nie fakt że winetown dołożył sporą cegłówkę na potencjalnie nowy serwer dedykowany pod wvsp (sprawdzcie top 10 donejtorów MF) w polskiej lokalizacji to dorzuciłbym kilka krytycznych zdań na temat niedorzecznosci tej propozycji, choć raczej nie jest to potrzebne bo zrobiliście to za mnie.

oszczedzajac ci kolejnych ujemych reputów odrzucam i zamykam.
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie